directions_car Autohaku build Varaa huolto

E. Hartikainen Oy:n maarakennustoiminta alkoi jo 1965, jolloin Ensio Hartikainen perusti nimeään kantavan yrityksen Outokumpuun Pohjois-Karjalassa.

Yhden miehen yrityksestä on vuosien kuluessa kasvanut kansallisesti merkittävä urakointipalveluja tuottava yhtiö. Nykyisin maarakennusliiketoiminnan toiminta-alueena on koko Suomi.

Maarakennuksen toiminnassa olemme keskittyneet erityisesti kaivostoimintojen aluerakentamiseen ja massojen käsittelyyn, teollisuuden pohjarakentamiseen sekä infrarakentamiseen.  Kallion louhinta, louheensiirto- ja murskaustyöt ovat yrityksemme erikoisosaamista. Pyrimme toiminnassamme tuottavuuden, tehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseen.

Vahvuutenamme on järeä ja monipuolinen kalusto sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Omat raskaan kaluston korjaamot Joensuussa, Polvijärvellä, Siilinjärvellä, Kevitsassa ja Sotkamossa takaavat, että urakat voidaan viedä läpi sovitun aikataulun mukaisesti.

Olemme luotettava yhteistyökumppani, josta tunnustuksena olemme saaneet Maanrakennusalan Neuvottelukunnan myöntämän palkinnon. Yhtiöllä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n hyväksyntä ja pätevyys.

E. Hartikainen Oy on vakavarainen ja luotettava yhteistyökumppani, jonka toiminnan vahvuutta kuvaavat korkeimmat saavutettavissa olevat luottoluokitukset.

E.Hartikainen Historiikki