Töihin meille

Meillä työskentelet vakavaraisessa ja luotettavassa perheyrityksessä alansa parhaimpien ammattilaisten, laadukkaimpien työkoneiden ja kiinnostavien, kansallisesti merkittävien hankkeiden parissa. Tervetuloa meille töihin.

E. Hartikainen työnantajana

Olemme perheyritys, jossa ihmisiä ja työskentelyä johdetaan aidolla läsnäololla.

Pitkien työsuhteiden ansiota henkilökuntamme koostuu alansa rautaisimmista ammattilaisista, joiden osaamista arvostetaan ja siihen panostetaan. Alan konkareiden ja perehdytyksemme tuella uudetkin tulokkaat kasvavat kanssamme tulevaisuuden osaajiksi. Teemme tiivistä yhteistyötä oppilaitosten kanssa, tarjoamme harjoittelumahdollisuuksia ja meillä voi opiskella ammattiin myös oppisopimuksella.

Meille on työnantajana tärkeää, että työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Hartikaiselle on hyvä tulla töihin ja meillä viihdytään. Työntekijät ovat sitoutuneita ja työsuhteet kestäviä, tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä ja urapolkuja rakennetaan yhdessä yrityksen monipuolisissa tehtävissä.  

Työntekijätarinat

Meillä työskentelee yli 400 alansa ammattilaista aina porareista panostajiin, lastaajista kiviautonkuljettajiin  sekä hitsaajista asentajiin. Monipuolisten osaajien joukko pitää sisällään myös mielenkiintoisia uratarinoita. Tervetuloa tutustumaan ammattilaisiimme ja heidän kokemuksiinsa E. Hartikaisella työskentelystä.

Tutustu ammattilaisiimme >>

Avoimet työpaikat

Kiinnostaisiko ura yhdessä Suomen suurimmista maanrakennuksen yrityksistä? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista