Kalusto ja henkilöstöresurssit

E. Hartikainen Oy omistaa yli 250 koneyksikköä, joiden laadusta, huollosta ja korjaamisesta vastaamme itse. Laajat henkilöstöresurssimme koostuvat monista eri alojen ammattilaisista, kuten porarit, panostajat, kaivinkoneen-, puskukoneen- ja louheautonkuljettajat sekä asentajat . Vahvuutemme ovat huolellisesti koulutettu henkilökunta, monipuolinen työkokemus, laaja ammattitaito, nopea ja joustava reagointikyky työmaiden lisäresursointiin sekä nykyaikaiset työmenetelmät.

Katso koneluettelomme

+250

Konetta

+150

Valmista urakkaa

450

Henkilömäärä

Rakentaminen

Rakentamista toteutetaan yli 250 työkoneen ja yli 400 henkilön voimalla kaikkialla Suomessa, vuorokauden ja vuoden ympäri. Toimintamme käsittää kaiken kaivosten aluerakentamisesta ja massojen käsittelystä julkisen sektorin liikenneväyliin, teollisuusrakentamiseen, satamiin ja patoihin. 

Pitkät maarakennusurakoinnin perinteet, koulutetut ja motivoituneet ammattilaiset, vahva konekanta sekä lupauksista kiinni pitäminen ovat rakentaneet E. Hartikainen Oy:n yhdeksi Suomen maarakennusalan merkittävimmistä tekijöistä.

Kunnossapito

Taataksemme toimintamme luotettavuuden ja sujuvuuden ympäri vuorokauden, huolehdimme laitteiden ennakoivasta huollosta ja kunnossapidosta omalla huolto-organisaatiollamme.

Vertaisarvioitu huolto- ja kunnossapitotoimintamme on todistetusti maailman parasta luokkaa, ja kunnossapidossamme työskentelee 75 kaivoslaitteisiin erikoistunutta alan ammattilaista. Laitteiden ennakoivalla huollolla ja elinkaaren hallinnalla parannamme merkittävästi työmme tehokkuutta ja tuottavuutta.

Mittaus

Varmistaaksemme toimintamme laadun ja suunnitelmanmukaisuuden, rakentamisen kaikissa vaiheissa on mukana oma ammattitaitoinen mittausorganisaatiomme.

Mittaustemme laatu perustuu tarkkaan suunnitteluun ja toteutukseen sekä moderneihin laitteisiin ja menetelmiin kuten koneohjausjärjestelmät ja lentokuvaus. Periaatteemme mittaustyöskentelyssä on sama kuin kaikessa toiminnassamme: teemme sen kattavasti ja kerralla oikein.

Lavettikuljetukset

Kattavan lavettikalustomme ansiosta järeä kalustomme liikkuu aina joustavasti ja nopeasti niin työmaiden sisällä kuin niiden ulkopuolellakin. Aina lähtövalmiudessa olevat lavettikuljetuksemme mahdollistavat työmaidemme toiminnan keskeytyksettä vuorokauden ja vuoden ympäri.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista