directions_car Autohaku build Varaa huolto

E. Hartikainen Oy


Toiminta alkoi vuonna 1965 yhden miehen maarakennusliiketoiminnasta Pohjois-Karjalassa.

Ensio Hartikainen aloitti vuonna 1965 maarakennusliiketoiminnan yhden miehen yrittäjänä Outokummun seudulla Pohjois-Karjalassa. Yhden miehen yrityksestä on kasvanut vuosikymmenien kuluessa kahden toimialan vahva ja arvostettu yhtiö. Tänään E. Hartikainen Oy on maarakennusurakoijana yksi Suomen suurimpia yksityisiä maarakennusyrityksiä ja yhtiön autotalot Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Kainuussa ovat toiminta-alueensa johtavia autoliikkeitä.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 203 miljoonaa euroa ja E. Hartikainen Oy:ssä työskentelee lähes 700 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa.

Yhtiöön kuuluvat E. Hartikainen Oy maarakennuksen liiketoiminta sekä monimerkkien Autotalo Hartikainen Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa.

Maarakennuksen liiketoiminnan vahvuutena on kaivosurakointi. Vuosikymmenien kokemus maarakennusurakoijana ja luottamus yhtiön toimintaan on tuonut yhtiölle merkittäviä urakoita koko valtakunnan tasolla. Yhtiön osaaminen kattaa kaivosten aluerakentamisen ja massojen käsittelyn lisäksi, teollisuuden pohjarakentamisen sekä infrarakentamisen. Osaava henkilökunta, vahva ja järeä kalusto sekä luotettava kumppanuus ovat E. Hartikainen Oy:n maarakennuksen menestyksen tekijöitä.

Yhtiön autoliiketoiminta alkoi vuonna 1984 Joensuussa. Nykyisin yhtiö omistaa neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 10 automerkin jälleenmyyjä ja tarjoaa 15 merkille täydelliset merkkihuollon palvelut. Autoilijan lisäpalveluina löytyvät myös vauriokorjaamo, autopesu sekä rengashotelli.

Autoliiketoiminnan laatupolitiikkana on harjoittaa pitkiin asiakkuuksiin tähtäävää, sidosryhmien vaatimukset huomioivaa, kannattavaa ja vastuullista liiketoimintaa joka syntyy useiden motivoituneiden osaajien kokonaisvaltaisen palvelun tuloksena.  Ympäristöpolitiikkana on pyrkiä jatkuvasti vähentämään yrityksen toiminnan aiheuttamia haitallisia ympäristövaikutuksia. Ympäristötavoitteet liittyvät yrityksen toiminnan aiheuttamiin merkittäviin ympäristövaikutuksiin. Sitoudumme valvomaan toimintaamme ja noudattamaan voimassa olevaa ympäristölainsäädäntöä.

 

Yhtiömme arvot

Vastuullisuus

Asiakaslähtöisyys

Tavoitteellisuus

Kannattavuus


Hallinnon yhteystiedot >

Laskutusohjeet >

Avoimet työpaikat >

Tietosuojaseloste >