Töihin meille

Etsitkö mielenkiintoista työtä voimakkaasti muuttuvalta autoalalta? Autotalo Hartikaisella työskentelee jo lähes 250 autoalan ammattilaista monipuolisissa tehtävissä myynnin, jälkimarkkinoinnin ja tukitoimintojen parissa. Me uskomme, että ensiluokkainen asiakaskokemus alkaa motivoituneesta ja työssään viihtyvästä henkilökunnasta, jonka takia panostamme jatkuvasti henkilökunnan koulutukseen ja hyvinvointiin. Meillä pääset työskentelemään huippumerkkien parissa pitkät perinteet omaavassa perheyrityksessä. Haemme jatkuvasti uusia osaajia joukkoomme. Mikäli et löytänyt sinulle sopivaa avointa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen, jonka huomioimme heti seuraavan haun yhteydessä.  

E. Hartikainen työnantajana

E. Hartikainen Oy on maarakennusta ja autokauppaa harjoittava täysin perheomisteinen yhtiö, jonka toiminta alkoi jo vuonna 1965. Yhtiössämme työskentelee noin 700 henkeä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Nykyaikaiset autotalomme sijaitsevat Joensuussa, Kajaanissa, Kuopiossa ja Iisalmessa. Autotalo Hartikainen on 10 automerkin jälleenmyyjä ja 17 merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Vuosittain myymme noin 5000 autoa ja suoritamme lähes 45000 huolto- ja korjaamotapahtumaa. 
 

”Jos yhtään ajattelet, että millainen ala tämä on, suosittelen kokeilemaan”

Näin sanoo 19-vuotias Veeti Hedman, kuorma-automekaanikko Autotalo Hartikaisen Iisalmen toimipisteestä. Nuoresta iästään huolimatta hän on ammatillisesti hyvin kypsä, eikä pelkää haasteellisempiakaan töitä.

Lue Veetin tarina kokonaan >>

Haluatko tehdä opinnäytetyön Hartikaiselle?

Ota yhteyttä: mika.rissanen@hartikainen.com

Avoimet työpaikat

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista