Kesäetuja uusiin ja käytettyihin!


Vakuutusetu Fenniasta*

• LAAJA FENNIAKASKO 319 €
• PREMIUMKASKO 429  €


• HARTIKAISEN VAIHTOAUTOTURVA - 50 %**

Etusi jopa 345 €

Hartikaisen vaihtoautoturva tuo 12 kuukautta tai 20 000 kilometrin edestä turvaa vaihtoauton ostajalle. Turva on saatavilla kaikille käyttövoimille ja myös käytettyihin hyötyajoneuvoihin. Kysy lisää myyjiltämme!

Ilmainen kotiintoimitus!

Toimitamme ostamasi auton ilmaiseksi koko Suomeen! (pl. Ahvenanmaa)


> VAIHTOAUTOHAKU


* Tarjous on voimassa ensimmäiseksi vuodeksi. Edellyttää Fennian liikennevakuutuksen ottamista kampanjaa tarjoavasta liikkeestä. Etu koskee vain yksityiskäyttöisen henkilöauton laajaa Fenniakaskoa tai Premium kaskoa  - ei liikennevakuutusta. Vakuutettavan auton verollinen arvo voi olla enintään 60 000 € ja teho max. 199 kw. Kampanja voimassa 1.6.-31.7.2022. Kysy Myyjiltämme lisää vakuutuksien kattavuuksista.


** Hartikaisen vaihtoautoturva

Hartikaisen vaihtoautoturva tuo 12 kuukautta tai 20 000 kilometrin edestä turvaa vaihtoauton ostajalle. Turva on saatavilla kaikille käyttövoimille ja myös käytettyihin hyötyajoneuvoihin.

Jos ajoneuvoasi kohtaa äkillinen ja odottamaton rikkoutuminen, vaihtoautoturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Vaihtoautoturva on taloudellinen turvasi ja nopeuttaa korjausprosessia, mikäli autossasi ilmenee odottamaton tekninen vika.

Palvelun tuottaa: FinnTakuu, Takojankatu 1 C, 33540 Tampere.
Sähköposti: info(ät)finntakuu.fi
Oikeus muutoksiin pidätetään.

FinnTakuun asiakaspalvelunumero vahingon sattuessa 010 616 8080


Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista