Kesäetuja uusiin ja käytettyihin!


• LÄHITAPIOLA KASKOVAKUUTUS -25% 1. vuodeksi.*
Osa-, Perus-, Laaja tai Loistokasko


• HARTIKAISEN VAIHTOAUTOTURVA - 50 %**

Etusi jopa 345 €

Hartikaisen vaihtoautoturva tuo 12 kuukautta tai 20 000 kilometrin edestä turvaa vaihtoauton ostajalle. Turva on saatavilla kaikille käyttövoimille ja myös käytettyihin hyötyajoneuvoihin. Kysy lisää myyjiltämme!

Ilmainen kotiintoimitus!

Toimitamme ostamasi auton ilmaiseksi koko Suomeen! (pl. Ahvenanmaa)


> VAIHTOAUTOHAKU


Vähän ajettuja sähköautoja heti ajoon!
> KATSO TÄSTÄ


* Vakuutusetu koskee henkilöasiakkaiden yksityiskäyttöisiä henkilö- ja pakettiautoja. Edellyttää liikennevakuutuksen ottamista LähiTapiolasta. Korkeintaan 250 KW tehoisiin autoihin. Auton hinta korkeintaan 150.000 €. Palveluntarjoaja: LähiTapiolan alueyhtiöt.
Tarjous on voimassa Autotalo Hartikaisella 1.8. – 30.9.2022 välisenä aikana tehtyihinkauppa- ja tilaussopimuksiin. Tarjous on voimassa ensimmäiseksi vuodeksi. Kysy Myyjiltämme lisää vakuutuksien kattavuuksista.


** Hartikaisen vaihtoautoturva. (-50% etu voimassa 31.8.2022 saakka)

Hartikaisen vaihtoautoturva tuo 12 kuukautta tai 20 000 kilometrin edestä turvaa vaihtoauton ostajalle. Turva on saatavilla kaikille käyttövoimille ja myös käytettyihin hyötyajoneuvoihin.

Jos ajoneuvoasi kohtaa äkillinen ja odottamaton rikkoutuminen, vaihtoautoturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Vaihtoautoturva on taloudellinen turvasi ja nopeuttaa korjausprosessia, mikäli autossasi ilmenee odottamaton tekninen vika.

Palvelun tuottaa: FinnTakuu, Takojankatu 1 C, 33540 Tampere.
Sähköposti: info(ät)finntakuu.fi
Oikeus muutoksiin pidätetään.

FinnTakuun asiakaspalvelunumero vahingon sattuessa 010 616 8080


Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista