Palvelut käytetyn auton ostajalle

Hartikaisen kuntotarkastettu vaihtoauto on turvallinen valinta. Kaikki vaihtoautomme käyvät läpi kattavan kuntotarkastuksen, jonka jälkeen pesupalvelumme viimeistelevät auton myyntiriviin. Saat kauttamme kaikki tarvittavat lisäpalvelut, joiden avulla vaihtoauton hankinta käy vaivattomasti ja ylläpito on huoletonta.  

Rahoitus

Toteuta autohaaveesi osamaksurahoituksella – kiinteällä kuukausierällä toimiva rahoitusratkaisu on helppo ja joustava tapa maksaa auto ennakkoon sovituissa maksuerissä.

Maksat vain käsirahan tai annat nykyisen autosi vaihdossa, ja ostamasi auto toimii luoton vakuutena. Kiinteä kuukausimaksu on helppo ennakoida ja suunnitella omassa budjetissa, ja viimeisen maksuerän jälkeen auto on kokonaan omasi. Halutessasi voit vaihtaa tai myydä autosi kesken sopimuksen, jolloin tilität vain loppuvelan rahoitusyhtiöön. Automyyjämme avustavat kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien autorahoittajien kanssa.

*Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.   

Hartikaisen vaihtoautoturva

Hartikaisen vaihtoautoturva tuo jopa 24 kuukautta tai 40 000 kilometrin edestä turvaa vaihtoauton ostajalle. Turva on saatavilla kaikille käyttövoimille ja myös käytettyihin hyötyajoneuvoihin.

Jos ajoneuvoasi kohtaa äkillinen ja odottamaton rikkoutuminen, vaihtoautoturva voi säästää sinulta tuhansia euroja. Vaihtoautoturva on taloudellinen turvasi ja nopeuttaa korjausprosessia, mikäli autossasi ilmenee odottamaton tekninen vika.

Palvelun tuottaa: FinnTakuu, Takojankatu 1 C, 33540 Tampere.
Sähköposti: info(ät)finntakuu.fi
Oikeus muutoksiin pidätetään.

FinnTakuun asiakaspalvelunumero vahingon sattuessa 010 616 8080

Kotiintoimitus ja sähköinen allekirjoitus  

Löysitkö sinua kiinnostavan auton, mutta et pääse asioimaan liikkeessämme? Meille on arkipäivää toimittaa autoja ympäri Suomea, joten pyydä tarvittaessa automyyjältämme kotiintoimitusta ja tuomme auton kotiovellesi sovittuna ajankohtana. Saat kauppa- ja rahoitussopimukset sekä muut kauppaan liittyvät asiakirjan ennakkoon nähtäväksi ja voit allekirjoittaa ne turvallisesti sähköisen allekirjoituspalvelun kautta. 

Rengashotelli

Rengashotellin asiakkaanamme voit keskittyä autoiluun, unohtaa kausittaiset rengastoimenpiteet ja välttyä varastointiongelmilta. Rengasasiantuntijamme vaihtavat nopeasti ja vaivattomasti uudet renkaat alle ja vievät toiset säilytykseen sekä tarkastavat samalla renkaiden kunnon. Mikäli haluat, olet aina tervetullut tuomaan renkaasi myös pelkkään säilytykseen. Katso hinnat alta.

Vaivaton All inclusive 95 € / kausi

  • Sisältää renkaiden vaihdon, pesun, tarkastuksen ja kausisäilytyksen rengashotellissa.

Kausisäilytys 50 €

  • Mikäli haluat, voit itse suorittaa renkaiden vaihdon ja tuoda ne hotelliin pelkästään säilytettäväksi.

Varaa aika rengaspalveluihimme alla olevalla painikkeella.

Rengaspalvelut radio_button_unchecked
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista