Volvo Long Range -lataushybridit ovat nyt täällä.

Uudet Volvo Long Range -lataushybridit ovat saapuneet. Kehittyneen akkuteknologian ansiosta toimintamatka sähköllä on jopa 90km* (S60). Long Range -lataushybridit antavat suuren tehon ilman kompromisseja: T6 350 hv ja T8 High Performance 455 hv. Vakiona on huippuvarustelu ja neliveto.

> Katso lisää Long Range lataushybrideistämme tästä

 

 

Uusien Volvo Long Range -lataushybridien pitkän toimintamatkan akkujen kokoonpano on aloitettu Suomessa Valmet Automotiven akkutehtaalla.

2201_VOLVO akku ajankohtaiset.jpg

Valmet Automotiven uusi akkutehdas Salossa vastaa kaikkien 60- ja 90-sarjan (pl. S90) Volvon lataushybridien akkutuotannosta. Volvon korkea-jänniteakut kootaan uutta teknologiaa edustavalla tuotantolinjalla. Akkujen tuotanto työllistää Salon tehtaalla noin 250 henkilöä.

Uusi suuremman kapasiteetin akku pidentää merkittävästi toimintamatkaa pelkällä sähköllä ajettaessa, vähentää CO2-päästöjä sekä parantaa suorituskykyä ja ajettavuutta.

Uusi Long Range -mallien hybridivoimansiirto kasvattaa toimintamatkan sähköllä ajettaessa jopa 90 kilometriin* yhdellä latauksella, joten useimmat Volvo -kuljettajat, joilla on säännöllinen latausmahdollisuus, voivat ajaa uudella Volvon lataushybridillä päivittäiset matkat pelkällä sähköllä.

”Suomen suosituimmat lataushybridit ovat parempia kuin koskaan ennen, ja on mahtavaa, että niissä on kotimainen kädenjälki” toteaa Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt.

 *Toimintamatka vaihtelee mallikohtaisesti. Toimintamatka WLTP-ajosyklin mukaan hallituissa olosuhteissa uudelle autolle. Todellinen toimintamatka voi vaihdella.

 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista