directions_car Autohaku build Varaa huolto

Suzuki Vitara

Suomen suosituin nelivetoinen kompakti katumaasturi

Suzuki on aina neliveto. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan.

AllGrip-nelivetotekniikka huolehtii puolestasi siitä, että voima välittyy tiehen aina oikealla tavalla – joko automaattisesti tai valitsemasi ajoasetuksen mukaan.

Tekniset tiedot:
Kulutus:
7,2–7,8 l/100 km (Eu yhd.)
Päästöt: 162–176 g/km
Tavaratilan koko: 365 (max. 1120) litraa
Hinta: mallisto alkaen 23 991 € + toimituskulut.
Takuu: 3 vuotta / 100 000 km

 

Talvirenkaat vain 199€

TALVELLA NELIVETO ON YLIVOIMAA.

KOEAJA VITARA 4x4.

Suzuki Vitara on tutkitusti ja tunnetusti luotettava sekä kestävä. Vitaran AllGrip Select –nelivetojärjestelmä ja erittäin runsas vakiovarustelu yllättävät vaativankin autoilijan. AllGrip Select -nelivetojärjestelmässä on valittavissa neljä ajoasetusta (Auto, Sport, Snow ja Lock), joilla optimoidaan pito, ajettavuus ja polttoaineenkulutus erilaisten kelien ja olosuhteiden mukaan.

TALVIRENKAAT KEVYTMETALLIVANTEIN
VAIN 199 €

Koskee määräerää Vitara 112 Boosterjet manuaali -mallia. Voimassa 30.11.2019 asti uusiin asiakastilauksiin. Etu ei ole voimassa muiden mahdollisten etujen/kampanjoiden kanssa.

VITARA -mallisto alk.

112 Boosterjet 4WD GL+ 5MT 24 591 €

sis. tk 600 €. CO2 (WLTP) 162–176 g/km, EU-yhd. 7,2–7,8 l/100 km. Takuu 3 vuotta tai 100 000 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

 
Lue lisää

Suzuki Vitara maahantuojan sivuilla:

Suzuki Vitara mediassa:

 

Katso video:

 

Tärkeä parannus on siirtyminen kokonaan turbotekniikkaan bensiinimoottoreissa. Vitaran perusmoottorina ollut vapaasti hengittävä 1,6-litrainen korvataan vähemmän kuluttavalla ja puhtaammalla 1,0-litraisella Boosterjet-turbomoottorilla. Sen suurin teho on 82 kW (112 hv) ja suurin vääntömomentti 170 Nm. Suurin teho putoaa aavistuksen, mutta toisaalta vääntömomentti kasvaa ja on käytettävissä laajalla käyntinopeusalueella. Toisena moottorina jatkaa nykyisen Vitaran S-mallissa ollut 1,4-litrainen 103 kilowatin tehoinen Boosterjet-turbomoottori. Suomeen Vitaraa tuodaan vain nelivetoisena ja ostaja voi valita joko käsivalintaisen tai automaattivaihteiston.

Uudistuneessa Suzuki Vitarassa on vakiona mm. aktiivinen kaistavahti, kaistanvaihtoavustin, risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, liikennemerkkien tunnistus ja törmäyksenestoavustimessa on nyt myös jalankulkijoiden tunnistusominaisuus.

Vitara-5.jpg Vitara-2.jpg

Lue lisää maahantuojan sivuilta >>

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.