directions_car Autohaku build Varaa huolto

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Suomen edullisin nelivetohybridi

Suzuki Swift -nelivetomallisto laajenee uudella Hybridi-mallilla, jossa on luokkansa paras vakiovarustelu. Swift 1,2 DUALJET 4WD GLX 5MT HYBRID on Suzukin ensimmäinen hybridiauto Suomessa.

Allgrip Auto -nelivetojärjestelmän ansiosta kuljettaja on vähemmän altis  keli- ja tieolosuhteiden muutoksille mahdollistaen kuljettajan keskittymisen ajamiseen. Allgrip Auto on optimaalinen nelivetojärjestelmä, joka antaa kuljettajalle mielenrauhan niin jokapäiväisessä ajossa kuin ajettaessa liukkailla teillä. Sen viskokytkimen avulla voimaa siirretään automaattisesti takapyörille, kun järjestelmä havaitsee etupyörien menettävän otteen.

Tekniset tiedot:
Suurin teho:
90 hv (66 kW)
Hybridijärjestelmän teho: 2,3 kW / 50 Nm
Kulutus:  5,7 l/100km
CO2-päästöt: 128 g/km
Hinta: alk. 18 690 €

 

 
Lue lisää

Suzuki Swift Hybrid maahantuojan sivuilla:

 
Hybridijärjestelmä

Yhdysrakenteinen käynnistingeneraattori (ISG) on laturi, jossa on moottoritoiminto. Tämä on optimaalinen hybridijärjestelmä kompaktiin autoon, koska se parantaa polttoainetaloudellisuutta vähentämättä sisä- tai tavaratilaa.

Hybridijärjestelmällä on seuraavat kolme toimintoa: jarrutusenergian talteenotto, polttomoottorin sähköavustus ja käynnistysmoottoritoiminto. Hybridijärjestelmän teho on 2,3 kW ja vääntö 50 Nm. Nelivetoisen Swift hybridin polttoaineenkulutus on vain 5,7 l/100km ja CO2-päästöt vain 128 g/km.

swift-system.jpg
Luokkansa paras varustelu

Swiftin GLX-varustelu on lähes kaiken kattava, vakiona mm. automaatti-ilmastointi, mukautuva vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin (RBS), Suzuki Smart Audio 7” kosketusnäyttö, peruutuskamera, navigointi, mäkilähtöavustin, avaimeton kulku ja käynnistys, 6 kaiutinta, led-ajovalot (lähi- ja kaukovalot), led-päiväajovalot ja 16” kevytmetallivanteet.

swift-incar.jpg

 

 

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.