directions_car Autohaku build Varaa huolto

Suzuki Swift 4x4 Hybrid

Suomen edullisin nelivetohybridi

Suzuki Swift -nelivetomallisto laajenee uudella Hybridi-mallilla, jossa on luokkansa paras vakiovarustelu. Swift 1,2 DUALJET 4WD GLX 5MT HYBRID on Suzukin ensimmäinen hybridiauto Suomessa.

Allgrip Auto -nelivetojärjestelmän ansiosta kuljettaja on vähemmän altis  keli- ja tieolosuhteiden muutoksille mahdollistaen kuljettajan keskittymisen ajamiseen. Allgrip Auto on optimaalinen nelivetojärjestelmä, joka antaa kuljettajalle mielenrauhan niin jokapäiväisessä ajossa kuin ajettaessa liukkailla teillä. Sen viskokytkimen avulla voimaa siirretään automaattisesti takapyörille, kun järjestelmä havaitsee etupyörien menettävän otteen.

Tekniset tiedot:
Suurin teho:
90 hv (66 kW)
Hybridijärjestelmän teho: 2,3 kW / 50 Nm
Kulutus:  5,7 l/100km
CO2-päästöt: 128 g/km
Hinta: alk. 18 690 €

 

Suzuki Swift hybrid edullisella rahoituksella 0% + kulut!

SWIFT 1.2 Dualjet 4WD GLX 5MT HYBRID 20 590 € 
SWIFT 1.2 Dualjet 2WD GL CVT-aut. HYBRID 18 990 €*

Suzuki Swift on uudistunut ja on nyt saatavilla etuvetoisena hybridinä automaattivaihteistolla, sekä nelivetoisena GLX-mallina huippuvarusteilla. Swiftin hybridivoimalinja on aina poltto-
ainetaloudellinen. Vakiovarusteluun kuuluu mm. LED-lähi- ja -kaukovalot, mukautuva vakio-
nopeudensäädin ja törmäyksenestoavustin. Upeasta varustelusta huolimatta Swift on yksi Suomen edullisimmista hybrideistä. Suomen säätä et voi valita – Suzukin voit.

 

 
Lue lisää

Suzuki Swift Hybrid maahantuojan sivuilla:

 
Hybridijärjestelmä

Yhdysrakenteinen käynnistingeneraattori (ISG) on laturi, jossa on moottoritoiminto. Tämä on optimaalinen hybridijärjestelmä kompaktiin autoon, koska se parantaa polttoainetaloudellisuutta vähentämättä sisä- tai tavaratilaa.

Hybridijärjestelmällä on seuraavat kolme toimintoa: jarrutusenergian talteenotto, polttomoottorin sähköavustus ja käynnistysmoottoritoiminto. Hybridijärjestelmän teho on 2,3 kW ja vääntö 50 Nm. Nelivetoisen Swift hybridin polttoaineenkulutus on vain 5,7 l/100km ja CO2-päästöt vain 128 g/km.

swift-system.jpg
Luokkansa paras varustelu

Swiftin GLX-varustelu on lähes kaiken kattava, vakiona mm. automaatti-ilmastointi, mukautuva vakionopeudensäädin, törmäyksenestoavustin (RBS), Suzuki Smart Audio 7” kosketusnäyttö, peruutuskamera, navigointi, mäkilähtöavustin, avaimeton kulku ja käynnistys, 6 kaiutinta, led-ajovalot (lähi- ja kaukovalot), led-päiväajovalot ja 16” kevytmetallivanteet.

swift-incar.jpg

 

 

* Rahoitusesimerkki: auton hinta esim. 18 990 €, vaihtoauto/käsiraha 4 990 €, rahoitettava osuus 14 190 € (max. 25 000 €), perustamiskulu 190 €, rahoitusaika 72 kk (max. 72 kk), käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 206,08 €, viimeinen suurempi erä 0 €. Todellinen vuosikorko 1,95 %. Luottokustannukset 838 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 19 828 €. Palvelun tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7 B, 00100 Helsinki. Normaali luottopäätöskäytäntö. Rahoitus edellyttää rahoitus- ja kaskovakuutuksen. Tarjoukset ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.5.2021 asti. Kuvan auto erikoisvarustein.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.