directions_car Autohaku build Varaa huolto

Peugeot Partner

Van of the Year 2019

Peugeotin yhteistyökumppaneiden avustuksella uusi Peugeot Partner voidaan mukauttaa erilaisiin ammattikäyttöön palvelemaan erikoistuneenkin asiakaskunnan tarpeita.

Olitpa sitten putkimies, kukkakauppias, catering-ammattilainen tai jakeluhenkilö, Peugeot Partner tarjoaa ratkaisun jokaiselle ammattilaiselle.

Uusi Peugeot Partner valittiin Vuoden Hyötyajoneuvoksi 2019 19.9 Hannoverissa.  Uusi Partner on Peugeotin viides hyötyajoneuvo, joka on voittanut Vuoden Hyötyajoneuvo -tittelin.

Tekniset tiedot:
Teho: 110 hv (bensiini) 102–130 hv (diesel)
Kulutus: 5,4–5,6 l/100 km (bensiini), 3,9–4,4 l/100 km (diesel)
C02-päästöt: 122–129 g(km (bensiini), 103–116 g(km (diesel)
Tavaratila: 3,3–4,4 m3
HInta: 24 087,90 € (mallisto alkaen)
Takuu: 5 vuotta, ei km-rajaa

 

 
Lue lisää:

Peugeot Partner maahantuojan sivuilla:

 

5 vuoden takuu myös ammattikäyttöön

Peugeot-hyötyajoneuvomallisto tarjoaa markkinoiden ehdottomasti parhaan laatuturvan, kun kaikki Suomessa myytävät uudet Peugeot-hyötyajoneuvot saavat 5 vuoden takuun rajoittamattomilla kilometreillä. Takuun merkittävä etu on, ettei se sulje pois ammattikäytössä olevia ajoneuvoja, vaan laaja takuu on voimassa kilometrirajoittamattomana kaikille ostajille.

peugeot-partner-alakuva.jpg

Muunneltavuutta työntekoa helpottamaan

Uusi PEUGEOT PARTNER on kuormatilaltaan ja kuormankantokyvyltään mittava. Kuormatilan tilavuus on 3,30m3 – 4,40m3 versiosta riippuen ja näin mahdollistaa tilan kahdelle Euro-lavalle. Lisäpituus voidaan hyödyntää istuin taittamalla.

Uusimpien Peugeotien paljon tunnustusta saanut EMP2-perusrakenne on käytössä myös PEUGEOT PARTNERissa. Tämän rakenteen ansiosta etu- ja takaylitykset ovat aiempaa lyhyemmät, kääntösäde pienempi ja auton käsiteltävyys näin helpompaa. Kääntösäde on vain 10,82 m M-versiossa tai 11,43 m XL-versiossa. Hyötykuorma on tämän kokoluokan huippua, 650 - 1000 kg versiosta riippuen.

 
Uudenlainen matkustusnautinto

Uusi Peugeot Partner on varustettu Multiflex-istuimella. Tämä mahdollistaa tasaisen lattian, lisää hyötytilavuutta 400l ja kasvattaa hyötypituutta jopa 3 metriin M-versiossa ja 3,35 metriin XL-versiossa, samalla säilyttäen kapasiteetin kahden henkilön kuljettamiseen kiitos taitettavan matkustajan istuimen.

Pitkät tavarat voidaan kuljettaa taittamalla matkustajan istuin eteen. Keskimmäisen istuimen alla oleva säilytystila voidaan lukita riippulukolla. Säilytystilat on suunniteltu eri ammattilaisten tarpeisiin. Ne ovat helposti ulottuvilla ja ne on sijoitettu kätevästi ympäri matkustamoa. Matkustajaa vastapäinen TopBox hansikaslokero voidaan tarvittaessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15” tietokone.

Kuorman kiinnittämiseksi turvallisesti vakiovarusteena on 6 kiinnityslenkkiä. Peugeot Partner voidaan varustaa myös kuormausvarustepaketilla, joka sisältää 4 lisäkiinnityslenkkiä, 12V pistokkeen sekä LED-lisävalaistuksen.

Sivuliukuovet sekä 180 astetta kahdessa osassa (2/3 – 1/3) avautuvat takaovet helpottavat lastausta.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.