directions_car Autohaku build Varaa huolto

Peugeot Boxer

Pakettiauto ammattilaisille

Peugeot Boxerin myötä tutustut autoihin, jotka ovat taloudellisia ja suunniteltu kestämään uskollisena kumppanina olipa ammattisi mikä tahansa.

Uuden Peugeot Boxerin suuret ovet avautuvat 96–270°. Kuormauskynnys on 530–560 cm.

Valitusta pituudesta, korkeudesta ja versiosta riippuen uudesta Boxerista on valittavana 8 erilaista korimallia. Auton sisätiloja on 8 eri kokoa välillä 8–17 m3.

Suurta kuormaustilaa korostaa, että lattian leveys on pyöränkoteloiden välistä mitattuna optimaaliset 1 422 mm. Se on luokkansa parhaimmistoa. Sisällä maksimileveys on 1,870 m.

Tekniset tiedot:
Teho: 110–163 hv
Kulutus: 6,0–6,4 l/100 km
CO2-päästöt: 158–168 g/km
Tavaratila: 8–17 m3
Hinta: 28 995,11 € (alk.)
Takuu: 5 vuotta, ei km-rajaa.

 

 
Lue lisää

Peugeot Boxer maahantuojan sivuilla:

boxer-ohjaamo_960x4602.jpg

Varusteet

Uudessa Peugeot Boxerissa on suuri määrä tehokkaita, ajamista helpottavia varusteita. Ne huolehtivat sinun ja matkustajiesi turvallisuudesta.

Mäkilähtöavustin:

Vakiovarusteena olevaan ESP-ajonvakautusjärjestelmään sekä optimoituun vetoluiston hallintaan yhdistetyn mäkilähtöavustini -tekniikan (alamäkihidastin) ansiosta kuljettaja pystyy säilyttämään ajonopeuden samassa alle 30 km/h nopeudessa. Lisäksi hän pystyy säilyttämään autonsa hallinnan liejuisessa ja soraisessa vähintään 8 %:n rinteessä ilman kaasu- tai jarrupolkimen käyttöä.

Peruutuskamera

Voit valita uuteen Peugeot Boxeriin pysäköintitutkaan yhdistetyn peruutuskamerani, mikä tekee ajosta vieläkin tarkempaa ja varmempaa. Jokaisen liikkeen yhteydessä kameran tekniikka välittää kuvan Boxerisi takaa radion kosketusnäyttöön ja ohjaa sinua eriväristen apulinjojen avulla. Näyttö menee lisäksi automaattisesti päälle takaovien avauksen ja peruutusvaihteelle vaihdon yhteydessä, mikä lisää turvallisuutta.

Liitettävyys

Teknisten varusteiden ansiosta uudesta Peugeot Boxerin ohjaamosta muotoutuu todellinen toimiston jatke:

  • Bluetooth® ja USB-liitäntä vakiovarusteena
  • Radio jossa 5 tuuman kosketusnäyttö
  • Navigointijärjestelmän ja peruutuskameran näyttöi

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.