Palvelut uuden auton ostajalle

Pohditko, kuinka rahoittaa autohaaveesi tai kuinka turvata uuden autosi ylläpito? Autotalo Hartikaiselta löytyy ratkaisu kaikkiin autonomistajan tarpeisiin, ja tarvittaessa myös toimitamme auton suoraan kotiovellesi mihin päin Suomea tahansa.

Huolenpitosopimus

Autotalo Hartikaisen huolenpitosopimus tuo turvaa ja huolettomuutta uuden auton omistamiseen ja ylläpitoon.

Huolenpitosopimus pitää sisällään muun muassa huolto-ohjelman mukaiset huollot, varaosat ja tarvikkeet sekä auton normaalista kulumisesta ja teknisistä vioista aiheutuvat korjaukset. Kiinteä kuukausihinta auttaa ennakoimaan autoilun kustannukset, autosi säilyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja turvaat autollesi myös parhaan mahdollisen jäännösarvon.

Voit hankkia huolenpitosopimuksen auton ostohetkellä tai jopa 6 kuukauden sisällä auton rekisteröinnistä. Huolenpitosopimuksen kuukausihintaan vaikuttavat vuotuiset ajokilometrit sekä valitut lisäpalvelut. Automerkistä riippuen huolenpitosopimusta voidaan jatkaa jopa 10 vuoteen asti.

Osamaksu- ja leasingrahoitus

Toteuta autohaaveesi osamaksurahoituksella – kiinteällä kuukausierällä toimiva rahoitusratkaisu on helppo ja joustava tapa maksaa auto ennakkoon sovituissa maksuerissä.

Maksat vain käsirahan tai annat nykyisen autosi vaihdossa, ja ostamasi auto toimii luoton vakuutena. Kiinteä kuukausimaksu on helppo ennakoida ja suunnitella omassa budjetissa, ja viimeisen maksuerän jälkeen auto on kokonaan omasi. Halutessasi voit vaihtaa tai myydä autosi kesken sopimuksen, jolloin tilität vain loppuvelan rahoitusyhtiöön.

Tarjoamme myös yksityis-, huolto- ja rahoitusleasing-sopimuksia sekä Hartikainen-tilin, joka on joustava tapa maksaa ostoksesi Hartikaisella aina huoltolaskuista uusiin renkaisiin sinulle sopivissa kuukausierissä.

Automyyjämme avustavat kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme yhteistyössä kaikkien suurimpien autorahoittajien ja leasingyhtiöiden kanssa.

*Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.  

Kotiintoimitus ja sähköinen allekirjoitus

Löysitkö sinua kiinnostavan auton, mutta et pääse asioimaan liikkeessämme? Meille on arkipäivää toimittaa autoja ympäri Suomea, joten pyydä tarvittaessa automyyjältämme kotiintoimitusta ja tuomme auton kotiovellesi sovittuna ajankohtana. Saat kauppa- ja rahoitussopimukset sekä muut kauppaan liittyvät asiakirjan ennakkoon nähtäväksi ja voit allekirjoittaa ne turvallisesti sähköisen allekirjoituspalvelun kautta. 

Rengashotelli

Rengashotellin asiakkaanamme voit keskittyä autoiluun, unohtaa kausittaiset rengastoimenpiteet ja välttyä varastointiongelmilta. Rengasasiantuntijamme vaihtavat nopeasti ja vaivattomasti uudet renkaat alle ja vievät toiset säilytykseen sekä tarkastavat samalla renkaiden kunnon. Mikäli haluat, olet aina tervetullut tuomaan renkaasi myös pelkkään säilytykseen. Katso hinnat alta.

Vaivaton All inclusive 95 € / kausi

  • Sisältää renkaiden vaihdon, pesun, tarkastuksen ja kausisäilytyksen rengashotellissa.

Kausisäilytys 50 €

  • Mikäli haluat, voit itse suorittaa renkaiden vaihdon ja tuoda ne hotelliin pelkästään säilytettäväksi.

Varaa aika rengaspalveluihimme alla olevalla painikkeella.

Rengaspalvelut radio_button_unchecked

Entisen ajoneuvon romutustodistus

Poista ajoneuvosi lopullisesti rekisteristä toimittamalla se maksutta kierrätettäväksi Suomen Autokierrätys Oy:n  viralliseen vastaanottopisteeseen.

KATSO VIRALLISET VASTAANOTTOPISTEET TÄÄLTÄ >

Vastaanottopiste ottaa ajoneuvon vastaan ja antaa sinulle romutustodistuksen. Vastaanottopiste huolehtii, että ajoneuvo poistetaan lopullisesti rekisteristä. 

Henkilö- ja pakettiautot on aina toimitettava romutettavaksi viralliseen vastaanottopisteeseen, jotta ne voidaan poistaa rekisteristä.

Muihin ajoneuvoluokkiin  kuuluvat ajoneuvot on mahdollista romuttaa myös muualla. Jos romutat ajoneuvon muuten kuin virallisen vastaanottopisteen kautta, sinun on huolehdittava itse ajoneuvon lopullisesta poistamisesta rekisteristä. Tämä onnistuu, kun toimitat Traficomin kirjaamoon selvityksen ajoneuvon romuttamisesta. Selvityksen liitteeksi tarvitaan romutuksesta vastanneen tahon todistus tai muu luotettava selvitys siitä, miten ajoneuvo on romutettu.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista