directions_car Autohaku build Varaa huolto

Mitsubishi Space Star

Täydellisen kompakti ja ketterä

Tämä kompakti kaupunkiauto on yksi luokkansa polttoainetaloudellisimmista, joka tarkoittaa vähemmän pysähdyksiä huoltoasemalla. Mitsubishi SPACE STAR:issa on joustavat istuinratkaisut ja se on todella helppo pysäköidä.

Autossa on hyvät tilat viidelle henkilölle ja lisäksi laaja ja monikäyttöinen tavaratila. Sisätilojen materiaalit tuntuvat laadukkailta ja ergonomiset istuimet takaavat matkustusmukavuuden pitkilläkin matkoilla.

Tekniset tiedot:
Teho:
80 hv
Kulutus: 5,6 l/100 km
CO2-päästöt: 126 g/km
Takuu: 5 vuotta
Hinta: 15 590 € (1.2 MIVEC Invite CVT)

 

Luokkansa edullisin automaatti

Mitsubishi Space Star

automaattimallisto

alk. 15 590 €

 

Rakastettu kaupunkiauto viidelle, viiden vuoden takuulla. Ja nyt myös automaattina.

Ota kaikki irti elämän pienistä iloista. Nauti pehmeästä ja miellyttävästä ajokokemuksesta, vakaasta ajotuntumasta ja ekologisesta tehokkuudesta.

spacestar1200x628ext.jpg
Ajaminen
  • Olitpa sitten matkalla kaupunkiin tai ajat maantiellä, tämä kompakti auto on miellyttävä ajaa ketterän käsittelyn ja vaikuttavan polttoainetaloudellisuuden ansiosta.
Helpompaa kaupunkiparkkeerausta
  • Emme voi löytää sinulle parkkipaikkaa, mutta voimme tehdä pysäköinnin paljon helpommaksi. Kompakti muoto, ohjaustehostin ja vain 4,6 metrin kääntösäde tarkoittavat, että mahdut Mitsubishi SPACE STAR:in kanssa pieniinkin tiloihin.
Suuri turvallisuudessa
  • Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi meillä on käytössä kehittyneet järjestelmät, joilla varmistamme turvallisuutesi. Näihin kuuluvat muun muassa ajovakaudenhallintajärjestelmä, erittäin kehittynyt jarrujärjestelmä ja mäkilähtöavustin.
Pysy nopeusrajoituksissa
  • Auton enimmäisnopeuden asettaminen vakionopeussäätimellä on hyödyllinen moottoritiellä ajamisessa. Sen avulla saat rennomman ajokokemuksen ja vältät jalkojen väsymistä.

spacestar1200x628int.jpg

Mitsubishi SPACE STAR -automaattimallisto alk. autoveroton hinta 13506,36 €, arvioitu autovero 1483,64 € + tk 600 € = kokonaishinta 15590,00 €. EU-yhd. kulutus 5,6 l/100 km, CO2-päästöt 126 g/km. Käyttöetu alk. 265 €/kk, vapaa autoetu alk. 430 €/kk. Kuvan auto erikoisvarustein. Uusille Mitsubishi-henkilöautoille myönnetään 5 vuoden / 100000 kilometrin takuu. Uusi Mitsubishi-autosi sisältää lisäksi 5 vuoden maksuttoman MAP-ajoturvapalvelun.

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.