directions_car Autohaku build Varaa huolto

Mitsubishi Space Star

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi Eclipse Cross

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi ASX

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi Outlander

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi Outlander PHEV

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi L200

Lue lisää chevron_right

Mitsubishi

Mitsubishi on kaikin puolin äärimmäisen luotettava automerkki ja hieno esimerkki vahvasta japanilaisosaamisesta. Siksi se on myös meillä Hartikaisella vahvasti ja monipuolisesti edustettuna. Korkean laadun takeeksi kaikille malleille myönnetyt pitkät, 5 vuoden / 100 000 km takuut ovat omiaan tekemään Mitsubishi-kaupoista järkivalinnan. Kattavan valikoiman lisäksi löydät monipuolisesti autoilun kaikki palvelut sinun autotalostasi, kuten Mitsubishi-merkkihuollon kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Sen lisäksi, että teknisesti Mitsubishi on erinomainen ja kestävä ajoneuvo, voimme tarjota merkin ostajalle runsaasti turvaa viiden vuoden maksuttomalla MAP-ajoturvapalvelulla ja halutessasi kattavilla huolenpitosopimuksilla. Miltä kuulostaisi, että kiinteällä kuukausimaksulla kaikki auton huolenpitoon liittyvät toimenpiteet ovat hoidossa, jolloin voit keskittyä siihen olennaiseen eli vaivattomaan autoiluun? Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Mitsubishi-kaupoille sinun autotaloosi.

ajankohataisetkampanjat800px.png


 

Uusi Eclipse Cross PHEV

Nyt ennakkomyynnissä!

Täysin uusi Mitsubishi

TYYLIKÄS NELIVETOINEN KATUMAASTURI LADATTAVANA HYBRIDINÄ!

Uusi Eclipse Cross PHEV jatkaa Mitsubishin kunniakasta perinnettä ladattavien hybridien edelläkävijänä. Uuden Eclipse Cross PHEV:in edetessä lähes äänettömästi sähköllä, sen urheilullinen ja virtaviivainen muotoilu kerää katseita. Lisäksi kattava varustelu, sekä vakio­­varusteina olevat S-AWC -neliveto ja auto­maatti­vaihteisto takaavat etenemiskyvyn ja ajo­nautinnon kaikissa olosuhteissa. Uusi Mitsubishi Eclipse Cross PHEV – uuden aika­kauden katumaasturi.

  • Toimintamatka sähköllä jopa 45 km
  • Vetokyky 1 500 kg
  • Pikalataus

  • S-AWC -neliveto vakiona

  • 5 vuoden takuu

Mallisto alkaen 36 990 €

Uusi Mitsubishi Eclipse Cross PHEV - Nyt ennakko­myynnissä. Tutustu lisää osoitteessa: mitsubishi-motors.fi ja tilaa uutiskirje, niin saat aina ensimmäisenä tietoa uutuudestamme.

Kysy lisää Mitsubishi-myyjiltämme Joensuussa ja Kajaanissa!

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV alk. autoveroton hinta 35 124,32 € + arvioitu autovero 1 265,68 € + tk. 600 € = kokonaishinta 36 990 €. CO2-päästöt 46 g/km. Kuvan auto erikoisvarustein.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.