directions_car Autohaku build Varaa huolto

Mercedes-Benz GLC

Made in Uusikaupunki

GLC selviää Offroad-tekniikkapaketilla suvereenisti syrjäisillä reiteillä olevista haasteista. Optimaalisen pidon tarjoaa kiinteä 4Matic, jonka avulla voit nauttia jokaisesta korkeusmetristä. Tutustu GLC:n Offroad-lahjakkuuteen.

Tekniset tiedot:
Teho:
155&90 kW (poltto- ja sähkömoottori), huipputeho 235 kW
CO2-päästöt: 45 g/km
Hinta: 57 213,23 € (alkaen) + toimituskulut
Takuu: 2 vuotta, ei km-rajaa.

 

glc-int-1200x628.jpg

Tehokasta mukavuutta ja erinomaista turvallisuutta.

Olipa kyseessä sitten ruuhka, pitkät yöajot tai vieraat reitit, GLC helpottaa ajoa varsinkin stressitilanteissa huomattavasti. Siitä huolehtii kaikkiin Mercedes-Benz-autoihin sisällytetty konsepti, joka tekee jokaisen ajon ainutlaatuiseksi: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Sillä ohjauspyörän takana vietetty aika on sinun omaa aikaasi. Aikaa rentoutua. Aikaa tankata energiaa. Jotta saapuisit perille turvallisesti, mutta myös rentoutuneena.

 

Edessä modernia luksusta. Takana suurta vapautta.

GLC:n tyylikkäissä, tilavissa sisätiloissa viet jokaisen ajokerran uudelle tasolle. Rento matkanteko maastossa kuin maastossa ei johdu ainoastaan katumaasturille tyypillisestä korkeasta istuma-asennosta, vaan myös läpikotaisin suunnitelluista mukavuustoiminnoista. GLC:n tavaratila kuuluu luokkansa tilavimpiin ja kuljettaa joustavasti käännettävien selkänojiensa ansiosta paljon myös tilaa vieviä matkatavaroita.

glc-maasto-1200x628.jpg

Parasta tehoa myös katujen ulkopuolella.

4Matic tekee GLC:stä täydellisen kumppanin maastoon.

Jos haluat haastaa maaston teiden ulkopuolella Offroad-tekniikkapaketti tarjoaa erinomaisia ajo-ominaisuuksia kaikille alustoille.

Offroad-tekniikkapaketti vie GLC:n joustavan ketteryyden ja dynamiikan kaikkein korkeimmalle tasolle: napin painalluksella jopa viisi erilaista Offroad-ajo-ohjelmaa entistä parempaan maastoajokelpoisuuteen. Offroad-ajo-ohjelmilla Offroad, Ylämäki, Liukas keli, Perävaunu ja Heijaaminen irti (Heijaaminen irti vain Air Body Control -ilmajousituksen yhteydessä) pääset kohteeseen vaikeimmissakin olosuhteissa.

Auton käyttöominaisuudet vaihtelevat ajo-ohjelmasta riippuen, minkä ansiosta pito optimoidaan erityisesti irtonaisella alustalla. DSR (Downhill Speed Regulation, mäkilähtöavustin) tukee myös jyrkkien alamäkien hallitsemisessa. 30 cm:n kahluusyvyyden ansiosta GLC on varustettu myös matalien vesien ylityksiä varten.

Offroad-tekniikkapaketin yhteydessä Air Body Control -ilmajousitusta voidaan nostaa jopa 5 cm. Ja kun haluat, voit ajaa kuin pilvien päällä.

Offroad-valotoiminto huolehtii Intelligent Light Systemin yhteydessä vielä leveämmästä ja valoisammasta reitin valaistuksesta.

Lue lisää:
GLC mediassa:

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.