directions_car Autohaku build Varaa huolto

Mercedes-Benz GLA

Tyylikäs, kompakti SUV

Maasturimainen ulkoasu yhdistettynä coupemaisiin piirteisiin. Uusi GLA on selkeästi Mercedes-Benz, mutta erottuu selkeästi omaksi mallikseen. Korkeasta maavarastaan huolimatta se on kotonaan myös mutkaisilla asfalttiteillä merkille ominaisen ajettavuuden ansiosta ja istumakorkeus takaa paremman näkyvyyden myös kaupunkiliikenteessä.

Tekniset tiedot:
Teho: 122–177 hv
Vääntö: 200–350 Nm
Käyttövoima: bensiini tai diesel
Kulutus: 6,5–7,6 l / 100 km
C02-päästöt: 163–173 g/km
Hinta: 37 844,84 € (alkaen)

 

Lue lisää

Mercedes-Benz GLA mediassa:

gla-taka-1200x628.jpg

Paras yhteys autoosi – Mercedes me connect

Mercedes me connectin avulla sinun, älypuhelimesi ja Mercedes-Benz-autosi välille muodostuu täydellinen yhteys. Tien päällä tai kotona – Mercedes me connectin avulla voit helposti tarkistaa tärkeitä autotietoja, kuten matkamittarin lukeman, rengaspaineen tai tankissa olevan polttonestemäärän, Mercedes me -portaalista tai Mercedes me App -sovelluksesta. Telediagnoosi, onnettomuustilanteiden, huoltojen ja vikatilanteiden hallinnointi sekä Mercedes-Benz-hätäpuhelujärjestelmä tarjoavat verkotettua turvallisuutta.

Voit lähettää kätevästi matkakohteesi älypuhelimestasi Mercedes-Benz-autoosi. Live Traffic Information -palvelun avulla voit saada tietoa liikenneolosuhteista lähes reaaliaikaisesti. Ajoaikaennuste varoittaa ruuhkasta ja ehdottaa optimaalista lähtöaikaa.

Rekisteröidy ja käytä lisäpalveluita, jotka parantavat ja helpottavat päivittäistä autoilua.

gla-sisa-1200x628.jpg
gla-lentokentta-1200x628.jpg

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.