Uusi Mercedes-Benz GLC.
Valmiina sinua varten.

Nyt ennakkomyynnissä myös ladattavana hybridinä.

Suorimmatkin reitit perille saattavat sisältää jyrkkiä mutkia, erilaisia tienpintoja ja kelien eteen heittämiä yllätyksiä. Mercedes-Benz GLC vie sinut perille kaikissa ajo-olosuhteissa. Sen eri tilanteisiin ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvasta, turvallisesta ja vakaasta ajonautinnosta huolehtivat mm. aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus, LED High Performance -ajovalot sekä kehityksen ehdotonta kärkeä edustavat turva- ja ajoavustinjärjestelmät. Matkustamisen nautintoa, yksinkertaisesti enemmän älyä autoiluun tarjoaa oppiva ja intuitiivinen MBUX-käyttöliittymä. Virtaviivaisen ja urheilullisen olemuksen ansiosta GLC:ssä on enemmän tilaa myös kuljettajalle. Kun vaadit autolta enemmän kaikkea, valitse huipputehokas Mercedes-Benz GLC.

Mercedes-Benz GLC 220d 4MATIC A
Alkaen 67 992 €

Lue lisää: mercedes-benz.fi/uusi-glc

Mallissa vakiovarusteina mm.


•    Avantgarde -sisätilan ja -ulkopuolen paketit
•    Aktiivinen etäisyysavustin Distronic Plus
•    LED High Performance -ajovalot
•    Adaptiivinen kaukovaloavustin
•    Oppiva, puheohjattava MBUX- käyttöliittymä
•    11,9“ Medianäyttö
•    Älypuhelimen integrointi, langaton lataus
•    Pysäköintipaketti, sis. peruutuskameran
•    Peilipaketti


Mercedes-Benz GLC 220 d 4MATIC A kokonaishinta alk. 67 991,48 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 160 €/kk, käyttöetu 995 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 136 g/km, EU-keskikulutus 5,2 l/100 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 40 €/kk. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan autot lisävarustein.

länderille-GLC_ladattava.jpg

Uuden sukupolven
GLC ladattava hybridi
ennakkomyynnissä meillä.

Uusi, odotettu GLC ladattava hybridi näyttää tietä innovatiivisilla ratkaisuillaan ja markkinoiden pisimmällä, jopa 121 km sähköisellä toimintamatkallaan. Älykäs 4MATIC-neliveto, vahva varustelu ja erilaiset turva- ja ajoavustinjärjestelmät maksimoivat mielenrauhan ja ajonautinnon kaikissa tilanteissa. Vakiona on mm. aktiivinen etäisyysavustin, kaista-avustin, jarruavustin ja pysäköintiavustin sekä toisen sukupolven oppiva ja puheohjattava MBUX-käyttöliittymä.

  • CO2-päästöt 12 g/km
  • Sähköinen toimintamatka jopa 121 km

Uusi GLC ladattava hybridi alk. 74 934 €

Mercedes-Benz GLC 300 e 4MATIC A kokonaishinta alk. 74 933,07 € (sis. alv:n, arvioidun autoveron ja toim.kulut 600 €). Vapaa autoetu 1 115 €/kk, käyttöetu 1 010 €/kk. CO2-päästöt (WLTP) 12 g/km, EU-keskikulutus 0,5 l/100 km. Toimintamatka pelkällä sähköllä jopa 121 km. Huolenpitosopimus 3 vuodeksi kiinteällä kk-maksulla alk. 44 €/kk. Lämpötila, ajo-olosuhteet, auton kuormaus sekä kuljettajan ajotapa voivat vaikuttaa auton toimintamatkaan, akun kapasiteettiin ja suorituskykyyn. Ajotietokoneen kieli: suomi. Kuvan auto lisävarustein.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista