Vuoden Auto 2022 - Kia EV6!

Kian täysin uusi sähköauto EV6 on voittanut arvostetun Vuoden Auto -palkinnon. Eurooppalaisista autotoimittajista koostuva tuomaristo äänesti Kia EV6:n voittoon.

Uusi Kia EV6 on sähköauto, jossa yhdistyvät pitkä toimintamatka (371 - 528 km), nopea lataus (jopa 18 min), vakuuttava suorituskyky (170 - 585 hv) ja urheilullinen crossover-muotoilu. EV6 on suunniteltu Kian uudelle E-GMP sähköautoalustalle, joka mahdollistaa sekä taka- että nelivedon ja monipuolisen tilavat sisätilat. Lisäksi auton asetuksia on helppo hallita laajan ja intuitiivisen 12,3” kaksois näytön avulla. EV6 on myös Kian ensimmäinen malli, joka edustaa uutta ”Opposites United” muotoilufilosofiaa. Uusi Kia EV6 on auto, joka on suunniteltu inspiroimaan

 

Katso lisää EV6 tästä:

Varaa EV6 koeajosi myyjiltämme Joensuun ja Kajaanin toimipisteistämme!

EV6

EV6 ‑malli on monien mahdollisuuksien auto. Sinä päätät, miltä sisätilat näyttävät, millaisen voimansiirron haluat ja miten räätälöit ulkoasun. Tee autosta omasi. Alkaen 48 220 €.
> KATSO LISÄÄ

kia_ev6_trims_standard.jpg

 EV6 GT-Line

Kia EV6 GT-Line on auto, jossa yhdistyvät EV6:n ja GT-Line ‑mallin parhaat puolet. Valittavana on joko takaveto tai neliveto, joten voit valita tarpeisiisi sopivan. Alkaen 55 357 €.
> KATSO LISÄÄ

kia_ev6_trims_gt-line_340x170.jpg

 EV6 GT

Kia EV6 GT on kaikkien aikojen vahvin, nopein ja sporttisin automme. Tämän crossoverin nopeus voittaa urheiluautot, ja siinä on tilaa koko perheelle ja kaikille tavaroille. Alkaen 70 151 €.
> KATSO LISÄÄ

kia_ev6_trims_gt_340x170.jpg

Lataa Kia-autosi tien päällä Kia Charge -palvelun avulla.


Yksi kortti. Yksi lasku. 276 000 latauspistettä.

Kia Charge takaa, että saatavilla on kätevä ja helppokäyttöinen latauspalvelu, mihin tahansa tiesi viekin. Tarvitset vain yhden kortin: Kia Charge -RFID-kortti tuo ulottuvillesi jatkuvasti kasvavan 276 000 latausaseman DCS-verkoston, joka toimii 29 maassa kautta Euroopan. Hyödyt myös Kia Charge App -sovelluksen laajasta palveluvalikoimasta.

Kia EV6 asiakasetu: Kia Charge IONITY -paketti ilman kuukausimaksua 12 kuukauden ajan.

Kaikkien Kia mallivuoden 2022 sähköautojen mukana toimitetaan Kia Charge latauskortti. Yhdellä kortilla ja sovelluksella pääset hyödyntämään 80% Euroopan julkisista latausasemista. Tarjoamme Kia Charge IONITY -paketin ilman kuukausimaksua 12 kuukauden ajan uusille Kia EV6 asiakkaille, jotka ovat tilanneet auton 31.12.2021 mennessä. Kia Charge IONITY -paketilla pääset nauttimaan edullisesta hinnoittelusta IONITY -latausasemilla vuoden ajan. Paketti päättyy 12 kuukauden kuluttua eikä sitä uusita automaattisesti.


Huoletonta lataamista.

Neljä syytä, joiden vuoksi Kia Charge on mukavin ja käytännöllisin ratkaisu sähköautosi lataamiseen:


1. Kia Charge -kortti on avaimesi helppoon lataukseen.

Käytettävissä yli 276 000 latausasemaa
> Etsi latausasemia omalta alueeltasi tästä

Teemme yhteistyötä Euroopan johtavan latausasemien palveluntarjoajan, Digital Charging Solutions GmbH:n kanssa, joten Kia Charge -korttisi toimii 81 %:ssa kaikista Euroopan latausasemista. Eikä siinä kaikki, sillä Digital Charging Solutionsin verkosto jatkaa laajenemistaan tulevina vuosina. Verkoston premium-latauspalvelut ovat käytettävissä kaikilla tärkeimmillä markkina-alueilla, joten kortti tarjoaa Kia-sähköautollesi lähes rajattomat reittimahdollisuudet.

Ei huolia yhteensopivuudesta

Voit unohtaa eri latausstandardeista ja -kaapeleista murehtimisen. Tavallisessa julkisessa latauspisteessä (vaihtovirtalataus) tarvitset ainoastaan tyypin 2 vaihtovirtalatauskaapelin. Pikalatauspisteissä latauskaapeli on aina kiinteästi asennettu latauslaitteeseen.
Lisätietoja kaapeleista ja latausvaihtoehdoista

> Kia Charge cables

 

2. Kia Charge App huolehtii kaikesta.

Yksityiskohtaiset tiedot läheisistä latauspisteistä ja POI-pisteistä
Sovellus näyttää kaikki latauspisteiden tyyppiä ja käytettävyyttä koskevat tiedot ja mahdollistaa myös helpon navigoinnin seuraavalle latausasemalle.

Reaaliaikaiset hintapäivitykset
Rekisteröityneet Kia Charge -asiakkaat saavat lähialueen latauspisteiden hintatiedot käyttöönsä aina reaaliaikaisina.

> Lisätietoja Kia Charge -palvelusta

 

3. Kia Charge -tili tuo mielenrauhaa.

Kätevä laskutus kuukausilaskulla
Lataa vain autosi ja jatka matkaa – sinun ei tarvitse huolehtia maksamisesta eikä kerätä kasoittain kuitteja. Helpon korttimaksun ansiosta kaikki veloitukset menevät samalla laskulla kuukauden lopussa.

Täysin läpinäkyvä laskutus ja yksityiskohtaiset tiedot
Saat jokaisesta latauskerrasta täysimääräisen hyödyn: voit optimoida lataukset auton virrankulutusta koskevien yksityiskohtaisten tietojen ansiosta, joten hyödynnät aikasi ja rahasi aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Kia Charge Easy soveltuu käyttäjille, jotka ajavat yleensä vain lyhyitä matkoja ja lataavat autonsa useimmiten kotona. Se antaa vapauden ladata missä ja milloin tahansa ilman kiinteää kuukausimaksua. Tämä on täydellinen ratkaisu pääasiassa kaupungissa ajaville ja plug-in-hybridin omistajille.

KiaCharge tariffs

IONITY-lisäpalvelu voidaan yhdistää saumattomasti jokaiseen yllä esitetyistä tariffivaihtoehdoista. Se tarjoaa ylimääräisen pikalatausvaihtoehdon erittäin kilpailukykyisillä hinnoilla – valittavissa on kaksi kiinteää kuukausimaksuvaihtoehtoa(2), ja latauskohtaisten veloitusten sijasta laskutus tapahtuu kätevästi kerran kuukaudessa.

> Tutustu maakohtaisiin Kia Charge -tariffeihin


4. Laajenna Kia Charge -latauskokemusta IONITY-lisäpalvelulla.

Nopeampaa ja vaivattomampaa lataamista
IONITY-suurteholatauspisteiden jatkuvasti kasvava verkosto tarjoaa jopa 350 kWh:n latauskapasiteetin – voit ladata sähköautoasi 100 km:n ajomatkan edestä viidessä minuutissa!

Nopeammin, kauemmas, taloudellisemmin
Yksi kuukausimaksullinen tilaus avaa rajattomat latausmahdollisuudet Euroopan keskeisten valtaväylien varrella – IONITY-lisäpalvelu on erityisesti suunniteltu paljon kilometrejä ajaville kuljettajille. Kokonaiskustannukset jäävät huomattavasti pienemmiksi kuin latauskohtaisilla hinnoilla.

Vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja luotettavuutta
 IONITY-pikalatausasemat on sijoiteltu noin 120 km:n välein Euroopan keskeisten moottoriteiden varrelle. Ne tarjoavat saumattoman latausratkaisun, joka tekee pitkän matkan sähköautoilusta helpompaa kuin koskaan.

Käytä vain Kia Charge -RFID-korttia
Minkä tahansa Kia Charge -ratkaisun valitsetkin, se toimii yhtä saumattomasti IONITY-lisäpalvelun kanssa: tarvitset edelleen vain yhden RFID-kortin ja saat yhden kuukausittaisen laskun – sekä vapauden pitkiin ajomatkoihin eri puolilla Eurooppaa.

Oletko valmis jättämään latauksista hätäilyn menneisyyteen?

Hanki oma Kia Charge -tilisi jo tänään, niin pääset hyötymään jatkuvasti kasvavasta latausasemien verkostosta ja palveluvalikoimasta.

 

Katso lisää ja rekisteröidy täältä:

 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista