directions_car Autohaku build Varaa huolto

Kia Stonic

Pienten katumaastureiden TM-vertailuvoittaja

Tämä auto on suunniteltu kuljettajille, jotka haluavat elää aktiivisesti, rikkoa rajoja ja nauttia seikkailuista. Kia Stonic on raikas ja kaavoihin kangistumaton crossover-malli.

Kia Stonicissa on virtaviivainen ja tyylikäs kori, urheilullinen ja kompakti muotoilu sekä loistava ajettavuus ja tehokkuus. Se on suunniteltu autoilijoille, jotka vaativat elämältään enemmän.

Tekniset tiedot: 
Teho: 100–120 hv
CO2-päästöt: 127–138 g/km
Tavaratila: 352–1155 litraa
Hinta: 18 744,31 € (alk.)
Takuu: 7 vuotta

 

stonic-int.jpg

Ajoystävällinen matkustamo

Tee olosi mukavaksi tilavassa matkustamossa ja nauti innovatiivisesta ajokokemuksesta edistyneen teknologian avulla. Ohjaamossa huomio on sinussa. Tärkeät tiedot sisältävä näyttö osoittaa kuljettajan istuinta kohti ja painikkeet ovat käden ulottuvilla. Hyvin suunnitellut sisätilat antavat sinun keskittyä tärkeimpään: ajamiseen.

stonic-kontti.jpg

Runsaasti tilaa

Vaikka uusi Kia Stonic on virtaviivainen ja hauska, se ei tarkoita, että tilasta olisi tingitty. Ystävät mahtuvat mukavasti mukaan matkalle. Tarvitsetko runsaasti kuljetustilaa? Ei hätää. Tee tilaa taittamalla 60:40 -suhteessa taittuvat takaistuimet alas.

 

Tee autostasi eloisa

Jokainen päivä on erilainen, ylitä arjen harmaus. Valittavissa on virkistävän rohkeita ja eloisia värejä, jotka korostavat auton muotoilua ja omaa vapauttasi. Voit jopa kustomoida Stonicisi valitsemalla kaksisävyisen korivärin erikoisvärisellä katolla

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.