directions_car Autohaku build Varaa huolto

Kia Niro Plug-in Hybrid

Ladattava hybridi
Toimintasäde jopa 49 km sähkötilassa

Koe uusi tehokkuus ja pidempi toimintasäde sähkötilassa. Bensiini- ja sähkömoottorit takaavat sulavan ja tehokkaan ajokokemuksen. Nyt voit ajaa puhtaalla omallatunnolla. Kian 7 vuoden takuu, joka kattaa myös akun, takaa mielenrauhan pitkäksi aikaa.


Tekniset tiedot:
Kulutus: 1.4 l/100 km
Toimintamatka sähköllä kaupunkiajossa jopa: 49 km
Suurin teho: 141hv
Hinta: alkaen 35 744 €
Takuu: 7 vuotta / 150 000 km.

 

Lue lisää

Kia Niro Plug-in hybrid maahantuojan sivuilta: kia.fi

 
Ladattavan hybridin tehokkuus

Aja töihin ja takaisin kotiin sähköisesti uudella Kia Niro -hybridiautolla. Sen toimintasäde sähkötilassa on jopa 49 kilometriä! Jos ajat kauemmas kaupungin rajojen ulkopuolelle, bensiinimoottori vie sinut sinne joka kerta, kuinka kauas vain haluat. Huom! Suotuisissa olosuhteissa 49 kilometriä on mahdollista ajaa puhtaasti täysin sähköisesti 0 l/100km kulutuksella. Kylmissä olosuhteissa bensiinimoottori tuottaa ajoakkua ladatessaan matkustamoon tarvittavaa lämpöä, josta muodostuu polttoaineen kulutusta.

Ajodynamiikka

Erittäin dynaamiset ajo-ominaisuudet viikonlopun tarpeisiin ja puhdasta tehokkuutta päivittäisiin siirtymisiin. Uusi ladattava Kia Niro -hybridiauto tarjoaa nämä molemmat ominaisuudet. Autossa on 6-vaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto ja kaksi kätevää toimintatilaa: Eco- ja Sports-tilat. Kyseessä on ekologinen ladattava crossover-hybridimalli, jonka moottorissa on täysin uutta teknologiaa.

Enemmän irti hybridiautostasi

Nyt saat enemmän irti hybridiautostasi! Uuden ladattavan Kia Niro -hybridiauton Coasting Guide-toiminto ilmoittaa, koska jarrupoljin kannattaa vapauttaa ennen käännöstä. Järjestelmä sopeuttaa ajotilan tehokkuuden maksimoimiseksi.

Muotoilu

Jo ensi vilkaisulla on ilmeistä, että uusi ladattava Kia Niro Plug-in Hybrid on uniikki tapaus. LED-ajovalot valaisevat tien tehokkaasti. Hienot yksityiskohdat korostavat auton teknistä mutta ekologista ulkonäköä. Näihin kuuluvat mm. sinisin somistein varustetut kromikoristeet, kromatut kylkilistat ja lokasuojan sivun kätevä pistorasia. 16" kevytmetallivanteet viimeistelevät kokonaisuuden.

Persoonalliset sisätilat

Ilmaise itseäsi uuden ladattava Kia Niro Plug-in Hybridin sisustuksella. Siihen kuuluu uniikki harmaa sisusta, jossa on erottuvat siniset tikkaukset. Valittavana myös musta sisusta.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.