Isuzu Motors Ltd on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen ja pick-uppien valmistajista. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta. Isuzu D-Max on suorituskykyinen ja varma valinta, joka on muokattavissa moneen tarpeeseen. Isuzun löydät Kuopion ja Kajaanin Autotalo Hartikaiselta. 

Isuzu suomi

Isuzu myyjäsi

Isuzu neliveto pick-upit 5-vuoden / 100 000 KM:n takuulla

Suomessa mallisto koostuu nelivetoisista Isuzu D-MAX avolava-autoissa, joille myönnetään japanilaisen laadun takeena luokkansa paras 5-vuoden/100 000 KM:n takuu. Uusi Isuzu D-MAX -pickup on testattu kaikista haastavimmissa olosuhteissa. Uuteen D-MAXiin koottu Isuzun yli 90 vuoden tietotaito raskaan kaluston ja yli 80 vuoden kokemus dieselmoottoreiden valmistuksesta. Isuzu on ainoa pickup-valmistaja, joka valmistaa vain hyötyajoneuvoja. Raskaan kaluston DNA näkyy ja tuntuu.

Isuzu Motors Ltd on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen ja pick-uppien valmistajista, ja dieselmoottorien valmistajana Isuzu on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista