directions_car Autohaku build Varaa huolto

Hyundai Tucson

Uudistunut katumaasturi 7 vuoden takuulla

Uudessa Hyundai Tucsonissa on tuttuja elementtejä uusimmista Hyundai-malleistamme, sen ilme raikastui ja ajomukavuus on nyt täysin uudella tasolla.

Tässä kompaktissa katumaasturissa yhdistyvät raikas ja näyttävä muotoilu, monet uudet tekniset ratkaisut sekä kuljettajaa avustavat järjestelmät.

Uuteen Tucsoniin nyt saatavilla esimerkiksi:

  • Uusi moottori- ja vaihteistovalikoima
  • Uusi korkealaatuinen sisusta
  • Uusi älykäs Smart Cruise Control -järjestelmä
  • Uusi laadukas KRELL Premiun Audio -äänentoistojärjestelmä
  • Uusi seitsemän tuuman kosketusvärinäytöllinen tietoviihdejärjestelmä

Tekniset tiedot:
Teho:
132–177 hv
Kulutus: 7,7 – 8,7 l/100 km
CO2-päästöt: 176–197 g/km
Hinta: 28 990 € (mallisto alkaen)
Takuu: 7 vuotta, ei km-rajaa.

 

 
Lue lisää

Hyundai Tucson maahantuojan sivuilla:

Hyundai Tucson mediassa:

 

Tucson_FL_4.jpg
Uusia moottorivaihtoehtoja

Uusi Hyundai Tucson on mahdollista valita myös uudella polttoainetehokkaalla 48 V:n sähkömoottorin ja dieselmoottorin yhdistävällä kevythybridi-voimansiirrolla.

Se on ensimmäinen Hyundai Motorin valmistama – ja myös yksi koko toimialan ensimmäisiä – kevythybriditeknologian automalleja. Uutuus edesauttaa Hyundai Motoria tavoitteessaan kehittää autoilun puhtaampaa tulevaisuutta.

Ensimmäisen kertaa uudessa Hyundai Tucsonissa esiteltävä kevythybriditeknologia on saatavana 2,0 litran dieselmoottorin yhteydessä. MHSG-kevytbydriditeknologia avustaa polttomoottoria kiihdytyksissä ja kerää energiaa hidastamisen ja jarrutuksen aikana. Järjestelmä keventää dieselmoottorin kuormitusta kevyissä kiihdytyksissä ja lisää vääntöä voimakkaissa kiihdytyksissä.

Hyundai pyrkii vähentämään polttoaineen kulutusta ja hiilidioksidipäästöjä jopa 7 prosenttia (yhdistettynä käsivaihteistoon, NEDC-mittaustavan mukaan*). Keväällä 2019 kevythybriditeknologia on saatavana myös Hyundai Tucsonin uuteen 1,6-litran Smart Stream -dieselmoottoriin.

2.0-dieselmoottori on uuden Hyundai Tucsonin tehokkain moottorivaihtoehto. Se tarjoaa tehoa 137 kW (186 hv). Tämä moottorivaihtoehto on Suomessa tarjolla nelivetoisena ja yhdistettynä uudelleen kehitettyyn 8-vaihteiseen automaattivaihteistoon.

Tarjolla myös kaksi bensiinimoottoria:
  • Etuvetoisena tarjolla oleva 1,6 GDI kuusivaihteisella käsivaihteistolla tarjoaa tehoa 97 kW (132 hv).
  • Tehokkaampi 1,6 T-GDI tarjoaa tehoa 130 kW (177 hv) ja on saatavilla kuusivaihteisen käsivaihteiston (6MT) tai seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinautomaattivaihteiston (7-DCT) kanssa. Saatavilla etu- tai neliveto.

Kaikki Hyundai Tucsonin uudet moottorit täyttävät Euro 6c -standardin.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.