directions_car Autohaku build Varaa huolto

Hyundai Kona electric

Toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 449 km.

Täysin uusi KONA electric on ensimmäinen sähkökäyttöinen kompakti SUV Euroopassa. Uraauurtava uutuusmalli on aidosti monikäyttöinen ja tarjoaa nautittavan ajoelämyksen. Siinä yhdistyvät pitkä toimintamatka sekä SUV-mallin näyttävä muotoilu ja avarat sisätilat – ilman kompromisseja.

KONA electric tarjoaa SUV-mallin ja sähköauton parhaat puolet ilman kompromisseja – toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 449 km.

Tekniset tiedot:
Suurin teho:
204 hv
Suurin vääntö: 395 Nm
0 -> 100 km/h: 7,6 s (80 -> 120 km/h: 4,8 s)
Huippunopeus: 167 km/h
Kulutus: 15,4 kWh / 100 km (WLTP)
Toimintamatka: 449 km (WLTP)
Hinta: alk. 42 990 € (Comfort)
Takuu: 5 vuotta, ei km-rajaa. (Akkutakuu 8 vuotta*)

Ohjeellisia latausaikoja:

  • "Tavallinen" suko-pistoke (220 V / 10-16 A): 31 h
  • Julkinen latauspiste (esim. 63 A / 14,5 kW max. 7,2 kW): 9 h 35 min
  • Pikalatausasema (400 V/ 125 A/ 50 kW): n. 75 min
  • Pikalatausasema (400 V/ 125 A/ 100 kW): n. 54 min

*TAKUUT: Hyundain 5 vuoden takuu ilman kilometrirajaa koskee vain niitä Hyundai-ajoneuvoja, jotka alun perin on myynyt valtuutettu Hyundai-jälleenmyyjä loppuasiakkaalle, kuten takuuehdoissa esitetään. Lisäksi Kona electricin akun takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 kilometriä, kumpi ensin täyttyy.

 

Nyt Hyundai KONA Electric:iin hankintatuki triplana!

  • 3 x 2000 € = etusi 6 000 €

  • Korko 0,9 % + kulut

  • Vetokoukku asennettuna + pyöräteline 1 490 €

Suosittu KONA Electric on nyt entistäkin parempi. Sen toimintamatka on peräti 484 km (yhdistetty) tai 660 km (kaupunki). Lisäksi KONA Electric 64 kWh -versioon saa vetokoukun polkupyörätelinettä varten tai kevyen kuorman vetämiseen. Autoja on heti saatavilla. Katso lisää hyundai.fi
 

 
Lue lisää

Hyundai Kona Electric maahantuojan sivuilla:

Hyundai Kona Electric mediassa:


Löydä oma tyylisi

Voit mukauttaa täysin uuden KONA electricin juuri oman tyylisi mukaiseksi – korivärivaihtoehtoja on seitsemän ja erivärinen katto on saatavissa kolmella värivaihtoehdolla, joten valittavissa on peräti 21 erilaista väriyhdistelmää.

Reilusti tavaratilaa

Kona electric on sähköauto, jossa ei ole tehty kompromisseja tilan suhteen.
Tavaratila vetää kunnioitettavat 332 litraa, ja leveän aukon ja matalan kynnyskorkeuden ansiosta myös suurikokoisten ja painavien tavaroiden lastaaminen on nopeaa ja vaivatonta. Tavaratila on myös helposti laajennettavissa: takaistuimet taittuvat helppokäyttöisten painikkeiden avulla tasaisiksi parissa sekunnissa, jolloin tilaa saadaan käyttöön peräti 1 114 litraa vaikkapa viikonloppuretkeä varten.

takuut.png

Mielenrauha vakiovarusteena

Kona electricissä on sama kattava takuu kuin muissakin Hyundain henkilöautoissa: seitsemän vuotta ilman kilometrirajoitusta. Akkutakuu 8 vuotta.

 

Säädettävä regeneratiivinen jarrutus

KONA electricin voimalinja saa lisäenergiaa käyttämällä vauhdin hidastamiseen sähkömoottoria jarrujen sijasta. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmän generoima energia varastoituu akkuun ja auttaa pitämään akun varaustilan hyvänä. Kuljettaja voi säätää regeneratiivisen jarrutuksen tasoa helposti ohjauspyörän takana olevilla vaihtosiivekkeillä.

Suosittu KONA Electric on nyt entistäkin parempi. Sen toimintamatka on peräti 484 km (yhdistetty) tai 660 km (kaupunki). Lisäksi KONA Electric 64 kWh -versioon saa vetokoukun polkupyörätelinettä varten tai kevyen kuorman vetämiseen. Autoja on heti saatavilla. Katso lisää hyundai.fi

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Hyundai Kona electric-myyjäsi