directions_car Autohaku build Varaa huolto

Hyundai i20

Tuoretta tyyliä ja huipputason teknologiaa

Entistäkin fiksumpi ja turvallisempi uusi i20 tarjoaa laajan turvavarustelun, paljon kehityksen huippua edustavaa teknologiaa ja saumattomat yhteydet.

Voit sovittaa uuden i20:n juuri oman tyylisi mukaiseksi – saatavissa on näyttävä erivärinen katto ja 10 eri korivärivaihtoehtoa.

Autossa on kolme eri varustetasoa: Fresh, Comfort ja Style. Varusteet vaihtelevat eri tasoissa. Varmista ajantasainen varustelu hinnastosta.


Tekniset tiedot:
Teho:
75–120 hv / 121-171 Nm
Kulutus: 5,7–61 l/100 km (WLTP)
Päästöt CO2: 132–137 g/km
Hinta: 15 390 € (alkaen)
Takuu: 5 vuotta ilman kilometrirajaa.

 

 
Lue lisää

Hyundai i20 maahantuojan sivuilla:

Hyundai i20 mediassa:

 

Tyylikkäät sisätilat

Mitä tulee sisätiloihin, uusi i20 tarjoaa runsaasti avaraa tilaa sekä laajan valikoiman verhoiluvärejä ja tyylielementtejä, joiden ansiosta se antaa yhtä tuoreen vaikutelman sisältä kuin ulkoakin. Valitse omat suosikkivärisi ja materiaalisi.

Mukavuutta tyylistä tinkimättä – tunnet olevasi heti kotonasi, kun nouset autoon. Sisätilojen viimeistelyssä on käytetty tarkasti valikoituja materiaaleja, joilla on saatu aikaan erinomainen laatuvaikutelma. Voit valita sisätilojen värimaailman omien mieltymystesi mukaan. Uudet verhoiluvaihtoehdot näyttävine korostustikkauksineen
antavat matkustamolle entistäkin upeamman ilmeen.

Saumattomat yhteydet

Uusi i20 tarjoaa saumattomat yhteydet. Uusi, seitsemän tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu Display Audio -tietoviihdejärjestelmä peilaa käyttäjän älypuhelimen näytön Apple CarPlay™- tai Android Auto™ -toiminnon välityksellä.


Suorituskyky ja taloudellisuus

Uuden i20:n moottorivalikoimaan kuuluu neljä erittäin suorituskykyistä bensiinimoottoria. Voit valita moottorin ja vaihteiston juuri omien tarpeidesi mukaan. Vakiovarusteluun kuuluva automaattinen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmä (ISG) sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti liikennevaloissa, mikä auttaa vähentämään polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

1.2 MPi 75 hv bensiinimoottori

  • 1.25 Mpi Low Power -moottori tuottaa tehoa 75 hv / 55 kW ja on yhdistetty sujuvasti toimivaan 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon. i20:n koko moottorivalikoima täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 T-GDi 100 hv bensiinimoottori

  • 1,0-litrainen Kappa T-GDI Low Power -moottori kehittää tehoa 100 hv / 74 kW ja on yhdistettävissä 5-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.

1.0 T-GDi 120 hv bensiinimoottori

  • 1,0-litrainen Kappa T-GDI High Power -moottori kehittää tehoa 120 hv / 88 kW ja on yhdistettävissä 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon tai uuteen automaattiseen 7-vaihteiseen 7DCT-kaksoiskytkinvaihteistoon. Moottori on nyt varustettu ympäristösuorituskykyä parantavalla integroidulla hiukkassuodattimella ja täyttää Euro 6d-TEMP-vaatimukset.
 
Energian regenerointijärjestelmä (ERS)

Automaattisen moottorin sammutus- ja käynnistysjärjestelmän (ISG), laturin hallintajärjestelmän (AMS) ja matalan vierintävastuksen renkaiden lisäksi autossa on Hyundain oma energian regenerointijärjestelmä (ERS): kun vaihde on kytkettynä, mutta kaasupoljinta ei paineta, moottorijarrutus tuottaa kineettistä energiaa, jonka järjestelmä muuttaa sähköksi ja varastoi akkuun. Tämä vähentää sekä polttoaineen kulutusta että pakokaasupäästöjä.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.