directions_car Autohaku build Varaa huolto

Hyundai

Hyundai on kasvanut vajaassa viidessäkymmenessä vuodessa maailman viidenneksi suurimmaksi autovalmistajaksi, mikä näkyy myös meillä Hartikaisella – yhä useampi luottaa palkintojakin saavuttaneeseen Hyundai-mallistoon. Hyundai eurooppalaistuu kovaa vauhtia, ja lähes kaikki meillä myytävistä malleista suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa. Monipuolisen valikoiman lisäksi löydät meiltä kattavasti autoilun kaikki palvelut, kuten laadukkaan Hyundai-merkkihuollon, vanhempien mallien kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Hyundain ostajalle tarjoamme erinomaista varmuutta: markkinoiden parhaimman takuun, joka on tällä hetkellä kaikkiin myytäviin malleihimme 5 vuotta ilman kilometrirajoituksia. Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Hyundai-kaupoille sinun autotaloosi.

Mallistoetu

Nyt Hyundai-mallistoon täydellinen talvipaketti* veloituksetta.
Etusi on jopa 4 000 €.

Kaupan päälle saat 7 vuoden takuun ilman kilometrirajaa sekä halutessasi edullisen rahoituksen 0 % korolla.

*) Talvipaketti sisältää talvirenkaat vanteineen ja lämpöpaketin** asennettuna. Etu voimassa tammikuun 2020 loppuun saakka rajattuun erään autoja.

7 vuoden takuu myönnetään 1.9.2018 jälkeen rekisteröityihin uusiin vuosimallin 2019 Hyundai-autoihin. Rahoitusesimerkki: auton hinta 22 990 €, vaihtoauto/käsiraha 6 000 €, rahoitettava osuus 17 170 € (sis. perustamiskulun 180 €), sopimusaika 60 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 0 %, kk-erä 199 €, viimeinen suurempi erä 5 960 €. Todellinen vuosikorko 1,24 %. Luottokustannukset 720 €, auton todellinen luottohinta 23 710 €. 

Rahoituksen tarjoaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Talvipaketti- ja rahoitustarjous koskee uusia asiakastilauksia. Tarjous ei ole voimassa tehdastilauksiin, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Etu ei koske i10-mallia, sillä ne eivät ehdi saapumaan Suomeen kampanjan voimassaolon aikana.

**) Lämpöpakettietu vain malleihin, mihin se on mahdollista asentaa. Paketti sisältää lohkolämmittimen ja sisähaaroituksen sekä sisätilan lämmittimen.

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.