directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Transit

Kuljetusten jättiläinen

Uusi Ford Transit on suurempi, laadukkaampi ja tehokkaampi. Ammattilaisille tarjolla on erinomainen kantavuus ja vähintäänkin riittävästi kuormatilaa. Taka-, etu- tai nelivetona.

Tekniset tiedot:
Teho: 130–170 hv / 385–405 Nm
Kulutus: 6,3–7,6 l/100 km (EU-yhd.)
CO2-päästöt: 174–228 g/km
Kokonaispaino: 3100–4700 kg
Vetokyky: jopa 3,5 tonnia
Kuormatila: jopa 15,1 m2, tilaa jopa 4 127 mm pitkälle tavaralle.
Hinta: 37 956 € (alk.)

 

 

Lue lisää

 

ford-transit-van-lavat.jpg4 korkeutta, 2 pituutta

Pakettiautomallista on valittavissa neljä koripituutta ja kaksi kattokorkeutta. Esimerkiksi:

 

transit-van.jpg

Transit Van: Erinomainen kuormatila ja kuljetuskapasiteetti.

 

transit-kombi.jpg

Transit Kombi: Monikäyttöiset ja muunneltavat sisätilat irrotettavien istuimien ansiosta.

 

transit-bussi.jpg

Transit linja-auto: Tyylikkäästi minne tahansa.

 

transit-alusta.jpg

Transit alusta: hyvä aihio monenlaisiin päällirakenteisiin.

 

transit-alusta-jatko.jpg

Transit alusta jatko-ohjaamolla: testattua kestävyyttä.

 

Myös nelivetona

Älykäs nelivetojärjestelmä osaa määrittää sopivan pidon, kaarretasapainon ja reagoivuuden märissä, kuivissa tai jäisissä olosuhteissa ja vaihtelevassa maastossa. Se pystyy välittämään vetoa etu- tai taka-akseliin tarpeen mukaan. Lisäksi tämä vääntöä tarpeen mukaan välittävä järjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän ohjattavuuden ja on taloudellinen.

 

Toimisto tien päällä

Ohjaamo on toimistomainen ja älykkäät teknologiat varmistavat yhteydenpidon asiakkaisiin tien päällä. Ford Transit on upea ja vahva yhdistelmä uusia teknologioita, ajettavuutta ja turvallisuutta – kaikkiin kuljetuksiin.

 

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori on erittäin suorituskykyinen ja tehokas. Polttoainetaloudellisuus on erinomainen ja päästöt alhaiset. Valittavissa on kaksi eri tehovaihtoehtoa: 130 hv / 385 Nm ja 170 hv / 405 Nm. Lisäksi moottori täyttää Euro 6.2 -päästötason vaatimukset. CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 174 g/km. Käyttökustannuksia alentavat entisestään pitkät huoltovälit - jopa 60 000 km tai kaksi vuotta.

 

Vastaa kaikkiin kuljetushaasteisiin

Transit-malliston mallit ovat Van (pakettiauto) ja Kombi (M1), jossa yhdistyvät henkilö- ja tavarankuljetuksen parhaat puolet sen muunneltavuuden ansiosta.

Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

Kaikki polttoaineen-/energiankulutuslukemat, CO2-päästöarvot ja sähköauton toimintamatka on mitattu asetuksen (EY) 715/2017, muutettu asetuksella (EY) 692/2008, teknisten vaatimusten ja määräysten mukaisesti. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat ajoneuvotyypeille, eivät yksittäiselle autolle. Käytetty standardinmukainen testausmenettely mahdollistaa vertailun ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuden lisäksi polttoaineen/energiankulutuksen, CO2-päästöihin ja sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa sekä muut ei-tekniset tekijät. CO2 on tärkein ilmaston lämpenemistä aiheuttava kasvihuonekaasu. DPF = dieselin hiukkassuodatin

Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.