directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Transit

Kuljetusten jättiläinen

Uusi Ford Transit on suurempi, laadukkaampi ja tehokkaampi. Ammattilaisille tarjolla on erinomainen kantavuus ja vähintäänkin riittävästi kuormatilaa. Taka-, etu- tai nelivetona.

Tekniset tiedot:
Teho: 130–170 hv / 385–405 Nm
Kulutus: 6,3–7,6 l/100 km (EU-yhd.)
CO2-päästöt: 174–228 g/km
Kokonaispaino: 3100–4700 kg
Vetokyky: jopa 3,5 tonnia
Kuormatila: jopa 15,1 m2, tilaa jopa 4 127 mm pitkälle tavaralle.
Hinta: 37 355,44 (alk.)

 

Kuljetusten jättiläinen uusiutui

Uusi Ford Transit Van -mallisto alk.

38.127,60

 
Kaikkien aikojen paras Transit on täällä.

Uudistunut Transit on nyt entistä älykkäämpi, tehokkaampi ja suorituskykyisempi. Valittavana etu-, taka- ja nelivetomallit. Ford EcoBlue -dieselmallien lisäksi saatavissa ovat mHEV-diesel-kevythybridit.

Vakiona mm.

 • LED-päiväajovalot
 • Parkkitutkat edessä ja takana
 • Vakionopeudensäädin
 • Lämmitettävä tuulilasi
 • Bluetooth
 • llmastointi
 • Etusumuvalot
 • Polttoainekäyttöinen lisälämmitin, ajastin ja kaukosäädin
 • Kuormatilassa sivuseinien verhoilu ja lattiasuoja
 • 130 hv/360 Nm, 170 hv/390 Nm, 185 hv/415 Nm
 • Kuormatilaa jopa 15,1 m3

Ensiesittelyssä myös uusi Ford Ranger. Koe ja aja uutuusmallit Hartikaisella Joensuussa ja Iisalmessa!

 

ford-transit-van-lavat.jpg4 korkeutta, 2 pituutta

Pakettiautomallista on valittavissa neljä koripituutta ja kaksi kattokorkeutta. Esimerkiksi:

 

transit-van.jpg

Transit Van: Erinomainen kuormatila ja kuljetuskapasiteetti.

 

transit-kombi.jpg

Transit Kombi: Monikäyttöiset ja muunneltavat sisätilat irrotettavien istuimien ansiosta.

 

transit-bussi.jpg

Transit linja-auto: Tyylikkäästi minne tahansa.

 

transit-alusta.jpg

Transit alusta: hyvä aihio monenlaisiin päällirakenteisiin.

 

transit-alusta-jatko.jpg

Transit alusta jatko-ohjaamolla: testattua kestävyyttä.

 

Myös nelivetona

Älykäs nelivetojärjestelmä osaa määrittää sopivan pidon, kaarretasapainon ja reagoivuuden märissä, kuivissa tai jäisissä olosuhteissa ja vaihtelevassa maastossa. Se pystyy välittämään vetoa etu- tai taka-akseliin tarpeen mukaan. Lisäksi tämä vääntöä tarpeen mukaan välittävä järjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän ohjattavuuden ja on taloudellinen

Toimisto tien päällä

Transit Customin ohjaamon varusteet helpottavat työntekoa. Etumatkustajan kaksoisistuimen keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa pöytätasoksi. Taso on riittävän suuri kannettavalle tai kirjoitusalustalle. Säilytystilaa on kaksoisistuimen alla 93 litraa, kojelaudan päällä on kannellinen lokero matkapuhelimelle, MP3-soittimelle tai iPodille sekä 12 V -pistoke. Hansikaslokeroon mahtuu A4-mappeja, ja tietenkin autossa on useita käteviä pullo/mukipidikkeitä.

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori

2.0 TDCi Ford EcoBlue -moottori on erittäin suorituskykyinen ja tehokas. Polttoainetaloudellisuus on erinomainen ja päästöt alhaiset. Valittavissa on kaksi eri tehovaihtoehtoa: 130 hv / 385 Nm ja 170 hv / 405 Nm. Lisäksi moottori täyttää Euro 6.2 -päästötason vaatimukset. CO2-päästöt ovat alimmillaan vain 174 g/km. Käyttökustannuksia alentavat entisestään pitkät huoltovälit - jopa 60 000 km tai kaksi vuotta.

Vastaa kaikkiin kuljetushaasteisiin

Transit-malliston mallit ovat Van (pakettiauto) ja Kombi (M1), jossa yhdistyvät henkilö- ja tavarankuljetuksen parhaat puolet sen muunneltavuuden ansiosta.

Uusi Ford Transit -mallisto: Van-pakettiauto, Alustat pakettiautona, Kombi M1, Linja-auto, Kevytkuorma-autot. Uusi Ford Transit Van -mallisto alk. 38.127,60 € (autoveroton hinta 33.880 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 222 g/km 3.647,60 € + 600 € toimituskulut). Uusi Ford Transit Van -malliston CO2-päästöt 215–297 g/km ja EU-keskikulutus 8,2–11,3 l/100 km (uusi mittaustapa WLTP). Ford Liikkumisturva yrityksille 0 € / 5 vuotta. Ford Liikkumisturva on lisäpalvelu säännöllisesti Ford-merkkihuollossa huolletuille Ford-ajoneuvoille. Liikkumisturva auttaa, jos matka katkeaa yllättävän vian vuoksi. Palvelu kattaa myös liikennevahingot. Lisätiedot: Ford-liike tai ford.fi.

* Ford Transit Business 350 L3H2 130 hv M6 -pakettiauto alkaen 39.842 € (autoveroton suositushinta 35.650 € + arvioitu autovero CO2-päästöillä 179 g/km 3.592 € + toimituskulut 600 €). Ford Transit Business -malliston CO2-päästöt 179–182 g/km ja EU-yhdistetty kulutus 6,7–8,8 l/100 km. **Ford Liikkumisturva on lisäpalvelu säännöllisesti Ford-merkkihuollossa huolletuille Ford-ajoneuvoille. Liikkumisturva auttaa, jos matka katkeaa yllättävän vian vuoksi. Palvelu kattaa myös liikennevahingot. Ford Liikkumisturva 0 € / 5 vuotta. Lisätiedot: Ford-liike tai ford.fi. Kuvan auto erikoisvarustein.

Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä. Kuvan autot erikoisvarustein.

Kaikki polttoaineen-/energiankulutuslukemat, CO2-päästöarvot ja sähköauton toimintamatka on mitattu asetuksen (EY) 715/2017, muutettu asetuksella (EY) 692/2008, teknisten vaatimusten ja määräysten mukaisesti. Polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat ajoneuvotyypeille, eivät yksittäiselle autolle. Käytetty standardinmukainen testausmenettely mahdollistaa vertailun ajoneuvotyyppien ja valmistajien välillä. Ajoneuvon polttoainetaloudellisuuden lisäksi polttoaineen/energiankulutuksen, CO2-päästöihin ja sähköauton toimintamatkaan vaikuttavat ajotapa sekä muut ei-tekniset tekijät. CO2 on tärkein ilmaston lämpenemistä aiheuttava kasvihuonekaasu. DPF = dieselin hiukkassuodatin

Auton hinnan muodostuminen: Autoveroton hinta + CO2-päästöjen perusteella laskettava autovero + toim. kulut 600 €. Tarkemmat tiedot hinnastosta ja esitteestä. Lisätietoja voit kysyä myös lähimmästä Ford-liikkeestä.

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.