directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Puma

Uusi Ford Puma kevythybridi

Vuosina 1997-2002 valmistettu Ford Puma –mallinimi on saanut uudenlaista sähköä alleen, kun malli palaa nykypäivän odotuksiin vastaavana, kompaktina SUV-crossoverina valikoimaan.

Täysin uusi Ford Puma SUV-crossover on  täynnä älykästä teknologiaa, kuten ajotilavalinnat ja törmäyksenesto- ja kaistanpitoavustin. Siinä on luokkansa suurin tavaratila ja innovatiivinen Ford Mega-Box, jonka ansiosta tavaratila saadaan monipuoliseen hyötykäyttöön.

Polttoainetaloudellinen kevythybridi

EcoBoost -kevythybriditeknologia sisältää pienen 48 V akkukäyttöisen sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. EcoBoost -kevythybridi on polttoainetaloudellinen ja Pumaa ei  tarvitse kytkeä erilliseen latauspisteeseen. Ford Pumalle on myönnetty viisi tähteä EuroNCAP -törmäystestissä erinomaisten turvallisuus-teknologioiden ansiosta.

Lataa tästä täysin uusi Puma -esite

Tulossa: Ford Puma ST

Puma_ST_1200x628.jpg

Puma ST on Euroopassa ensimmäinen pieni SUV-malli, johon on saatavana keulan pitoa optimoiva tasauspyörästön lukko, joka parantaa auton kaarreajo-ominaisuuksia ja minimoi aliohjautuvuutta erityisesti kaarteista pois ajettaessa.  Täysin mekaaninen järjestelmä jakaa moottorin vääntöä sille renkaalle, jossa on eniten pitoa. Renkaiden sutiminen vähenee, ja  kuljettaja voi nauttia täysin moottorin suorituskyvystä.  

Fordin patentoidut voimaa ohjaavat jouset parantavat Puma ST:n vakautta, ketteryyttä ja reagointia. Auon kummallakin puolella on yksilöidyt asennuspuolen mukaan kierretyt jouset, jotka vastaanottavat sivuttaisvoimaa taka-akselistolta ja parantavat sivuttaissuuntaista jäykkyyttä.

Valittavat ajotilat mahdollistavat Puma ST:n monikäyttöisyyden. Auton luonne on mahdollista säätää jokaiseen tilanteeseen ja mielialaan sopivaksi aina maksimaalisen hauskan ajokokemuksen tuottavasta ajotilasta Track ensimmäistä kertaa ST-malliin saatavaan ajotilaan Eco. 

Uuden Ford Puma ST:n myynti on alkanut, ja ensimmäiset autot saapuvat Suomeen vuoden 2021 alussa.

Automaatteja mahtavilla eduilla!

Autot heti ajoon! Määräerä, toimi nopeasti!

 • Talvirenkaat 17” nasta, Ford alumiinivantein  599 €
 • Laajennettu  Ford takuu 7v/ 140 km vain 250 €
 • Rahoitus 0 % (+ kulut*)
 • Ford-vakuutuksen maksuton startti**
 • KOKONAISETUSI YLI 2000 €
Ford Puma 1,0 EcoBoost 125hv A7
Titanium 5-ovinen

29 592 € tai esim. 393 €/kk*

Ford Pumaan saatavilla nyt A7-automaattivaihteisto, jonka tasaiset vaihteenvaihdot yhdistettyinä erilaisiin ajotiloihin takaavat täydellisen ajomukavuuden.

Varusteina mm:

 • Winter Pack: lämmitettävä tuulilasi ja lämmitettävä ohjauspyörä
 • Driver Assistance packBLIS - kuolleen kulman varoitusjärjestelmä ja risteävän liikenteen valvontajärjestelmä aktiivisella jarrutustoiminnolla, Aktiivinen vakionopeudensäädin (sis. törmäyksenväistöavustimen), aktiivinen pysäköintiavustin
 • Nopeusrajoitusten tunnistusjärjestelmä, kaistanpitoavustin
 • Suomenkielinen SYNC 3 -navigointi ja tietoviihdejärjestelmä
 • 8" kosketusvärinäyttö, 7 kaiutinta, langaton latausalusta älypuhelimelle
 • Digitaalinen mittaristo (ST-Line ja ST-Line X)a
 •  LED-päiväajovalot, LED-lähivalot, LED-takavalot
 • Automaattiset kaukovalot
 • Ulkopeilit, lämmitettävät, sähkötoimisesti taitettavat, sis. lähestymisvalot
 • FordPass Connect -integroitu modeemi ja eCall -hätäaputoiminto
 • Automaattinen ilmastointi
 • 17" kevytmetallivanteet
 • Ajotilavalinnat
 • Tavaratilan MegaBox

Ja paljon muuta! Tervetuloa tutustumaan!
Puman löydät Joensuun toimipisteestämme!


Kysy myös uutta Hartikainen Leasing rahoitusvaihtoaehtoa yksityishenkilöille!

Esim. tämä Puma-kampanjamalli 380 €/kk
Ilman käsirahaa - sisältää myös HUOLLOT!

sopimuskausi 36 kk, maksimikilometrit 30 000 km.

Leasing-hintalaput-380€-500px.png


 

ROMU-web-800.jpg

 

EcoBoost-hybriditeknologia

Puman EcoBoost-hybriditeknologia (kevythybridi) sisältää pienen 48 V:n sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. Hybridiautoa ei voi ajaa pelkällä sähköllä, vaan sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa. Säästät polttoainekustannuksissa ja CO2-päästöt pienenevät. Pumaa ei tarvitse kytkeä ulkoiseen latauspisteeseen, sillä sähkömoottorille virtaa antava erillinen akkuyksikkö latautuu ajaessasi. Jarrutusenergian talteenotto ohjaa energiaa jarruista takaisin hybridiakkuun.

puma-moottori.jpg

Palkittua suorituskykyä

1.0-litrainen Ford EcoBoost -bensiinimoottori on valittu kuudesti vuoden kansainväliseksi moottoriksi, eikä syyttä. Pumaan on saatavilla 125 tai 155 hv:n hybridimoottori, jossa on yhtä tinkimätön suorituskyky kuin tavallisessa 1.5 litran moottorissa. Polttoaineenkulutus on kuitenkin joka suhteessa pienempi ja CO2-päästöt matalammat, joten se on ympäristöystävällisempi ja myös käyttökustannukset ovat pienemmät.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

6-vaihteinen manuaalivaihteisto on optimoitu tekemään vaihteen vaihdosta helpompaa, täsmällisempää ja hiljaisempaa. Vaihteiston suunnittelussa on myös kiinnitetty erityistä huomiota ajettavuuden parantamiseen.

puma-screen.png

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Pumaan on saatavilla FordPass Connect* -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi**-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot*** suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Paikalliset vaaratiedot näytetään varoitusmerkkeinä mittaristossa, jotta olet tietoinen mahdollisista matkaa hidastavista tekijöistä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Ainutlaatuinen uusi digitaalimittaristo on Puman sisätilojen keskipiste. Nokkelassa 12,3"" LCD-värinäytössä on käytetty teknologiaa, jonka ansiosta näyttö kaareutuu auton kojelaudan mukaan. Näin sisätilat ovat virtaviivaisemmat. Tiedot esitetään intuitiivisina ja helppolukuisina HD-kuvakkeina. Lisäksi niiden väri ja asettelu muuttuvat ajotilan mukaan. Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset, sekä ohjelmoida asetukset eri kuljettajille.

Hands-free SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat navigoinnin. SYNC 3 tarjoaa tuen Applen CarPlay:lle ja Android Autolle.

puma-kattoikkuna.jpg

Anna auringon paistaa

Pumaan on saatavilla valinnaisvarusteinen täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

puma-zipper.jpg

Läikkyneitä juomia tai mutaisia tassuja? Ei hätää.

Joskus juomaa läikkyy ja märissä tassuissa tai kengissä kulkeutuu kuraa ja likaa, eikä joka tahraa ehdi heti puhdistaa. Siksi Pumassa on uudenlaiset etu- ja takaistuimet, joissa on kokonaan irrotettavat suojukset. Suojukset ovat konepestäviä ja niissä on vetoketju, joten ne on helppo irrottaa. Ja jos kaipaat vaihtelua, Ford-jälleenmyyjältä on saatavilla erilaisia vetoketjullisia istuinsuojuksia lisävarusteina. Ominaisuus on saatavana vain osassa varustetasoista.

Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.

 

BX726_19MY_CHS-99_SHOT_02_01g-1x1-1080x1080.jpgBX726_19MY_CHS-99_SHOT_6A_0001_V2-1x1-1080x1080.jpg
BX726_19MY_CHS-99_SHOT_01_34front_dynamic_21_layers-1x1-1080x1080.jpg

*Rahoitusesimerkkilaskelma: Ford PUMA 1,0 EcoBoost 125hv A7 Titanium 5-ovinen 29 592,67 € CO2-päästöillä 138 g/km, sis. toimituskulut 582,30 €.  Hinnat, CO2  ja kulutustiedot 19.9.2019 hinnaston mukaan. käsiraha 5 918,53 €, sopimusaika 48 kk,  luoton määrä yht. 23 674,14 €, viimeinen suurempi erä 5 918,53 €. Kk-erä 393,83 sis. koron 0 % käsittelykulun 12 €/kk. Luoton perustamismaksu 190 €. Luottokustannukset 766,00 €. Tod. luottohinta 30 358,67 € ja tod. vuosikorko 1,30 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen.  Kuvan auto erikoisvarustein.  Voimassa määräerään autoja. **Ford-kasko ja liikennevakuutus veloituksetta kuukaudeksi.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.