directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Puma

Uusi Ford Puma kevythybridi

Vuosina 1997-2002 valmistettu Ford Puma –mallinimi on saanut uudenlaista sähköä alleen, kun malli palaa nykypäivän odotuksiin vastaavana, kompaktina SUV-crossoverina valikoimaan.

Täysin uusi Ford Puma SUV-crossover on  täynnä älykästä teknologiaa, kuten ajotilavalinnat ja törmäyksenesto- ja kaistanpitoavustin. Siinä on luokkansa suurin tavaratila ja innovatiivinen Ford Mega-Box, jonka ansiosta tavaratila saadaan monipuoliseen hyötykäyttöön.

Polttoainetaloudellinen kevythybridi

EcoBoost -kevythybriditeknologia sisältää pienen 48 V akkukäyttöisen sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. EcoBoost -kevythybridi on polttoainetaloudellinen ja Pumaa ei  tarvitse kytkeä erilliseen latauspisteeseen. Ford Pumalle on myönnetty viisi tähteä EuroNCAP -törmäystestissä erinomaisten turvallisuus-teknologioiden ansiosta.

Lataa tästä täysin uusi Puma -esite

Uusi kevythybridi

Ford Puma EcoBoost

Nyt Ford-henkilöautoihin varuste-etu 1.000 €*
Ford Puma -mallisto alk. 23.375 € tai 250 €/kk**

(sis. toim.kulut)Takuu 5v / 100 000 km.

Vakiovarusteina mm:

 • Suomenkielinen SYNC 3 -navigointi ja tietoviihdejärjestelmä,
  8" kosketusvärinäyttö, langaton latausalusta älypuhelimelle
 • Digitaalinen mittaristo (ST-Line ja ST-Line X)a
 •  LED-päiväajovalot, LED-lähivalot, LED-takavalot
 • Automaattiset kaukovalot
 • FordPass Connect -integroitu modeemi ja eCall -hätäaputoiminto
 • Automaattinen ilmastointi
 • 17" kevytmetallivanteet
 •  Runsas turvavarustelu mm. törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella, kaistanpitoavustin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä
 • Ajotilavalinnat
 • Tavaratilan MegaBox

Tervetuloa tutustumaan! Puman löydät Joensuun toimipisteestämme!


 

 

EcoBoost-hybriditeknologia

Puman EcoBoost-hybriditeknologia (kevythybridi) sisältää pienen 48 V:n sähkömoottorin ja perinteisen polttomoottorin. Hybridiautoa ei voi ajaa pelkällä sähköllä, vaan sähkömoottori tukee bensiinimoottoria tarvittaessa. Säästät polttoainekustannuksissa ja CO2-päästöt pienenevät. Pumaa ei tarvitse kytkeä ulkoiseen latauspisteeseen, sillä sähkömoottorille virtaa antava erillinen akkuyksikkö latautuu ajaessasi. Jarrutusenergian talteenotto ohjaa energiaa jarruista takaisin hybridiakkuun.

puma-moottori.jpg

Palkittua suorituskykyä

1.0-litrainen Ford EcoBoost -bensiinimoottori on valittu kuudesti vuoden kansainväliseksi moottoriksi, eikä syyttä. Pumaan on saatavilla 125 tai 155 hv:n hybridimoottori, jossa on yhtä tinkimätön suorituskyky kuin tavallisessa 1.5 litran moottorissa. Polttoaineenkulutus on kuitenkin joka suhteessa pienempi ja CO2-päästöt matalammat, joten se on ympäristöystävällisempi ja myös käyttökustannukset ovat pienemmät.

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

6-vaihteinen manuaalivaihteisto on optimoitu tekemään vaihteen vaihdosta helpompaa, täsmällisempää ja hiljaisempaa. Vaihteiston suunnittelussa on myös kiinnitetty erityistä huomiota ajettavuuden parantamiseen.

puma-screen.png

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Ford Pumaan on saatavilla FordPass Connect* -modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi**-yhteyden kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot*** suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Paikalliset vaaratiedot näytetään varoitusmerkkeinä mittaristossa, jotta olet tietoinen mahdollisista matkaa hidastavista tekijöistä. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin.

Ainutlaatuinen uusi digitaalimittaristo on Puman sisätilojen keskipiste. Nokkelassa 12,3"" LCD-värinäytössä on käytetty teknologiaa, jonka ansiosta näyttö kaareutuu auton kojelaudan mukaan. Näin sisätilat ovat virtaviivaisemmat. Tiedot esitetään intuitiivisina ja helppolukuisina HD-kuvakkeina. Lisäksi niiden väri ja asettelu muuttuvat ajotilan mukaan. Voit myös valita ensisijaisesti näytettävät tiedot, mukaan lukien navigointi-ilmoitukset, sekä ohjelmoida asetukset eri kuljettajille.

Hands-free SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen suomenkielisen Ford SYNC 3 -tietoviihdejärjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat navigoinnin. SYNC 3 tarjoaa tuen Applen CarPlay:lle ja Android Autolle.

puma-kattoikkuna.jpg

Anna auringon paistaa

Pumaan on saatavilla valinnaisvarusteinen täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

puma-zipper.jpg

Läikkyneitä juomia tai mutaisia tassuja? Ei hätää.

Joskus juomaa läikkyy ja märissä tassuissa tai kengissä kulkeutuu kuraa ja likaa, eikä joka tahraa ehdi heti puhdistaa. Siksi Pumassa on uudenlaiset etu- ja takaistuimet, joissa on kokonaan irrotettavat suojukset. Suojukset ovat konepestäviä ja niissä on vetoketju, joten ne on helppo irrottaa. Ja jos kaipaat vaihtelua, Ford-jälleenmyyjältä on saatavilla erilaisia vetoketjullisia istuinsuojuksia lisävarusteina. Ominaisuus on saatavana vain osassa varustetasoista.

Ford Puman etuistuimissa on ristiselän hierontatoiminto, joka tarjoaa mukavuutta ja tukea. Kolmella tavalla säädettävät hieronta-asetukset aktivoituvat napin painalluksella ja elvyttävät väsyneitä lihaksia – kätevää pitkillä ajomatkoilla.

 

BX726_19MY_CHS-99_SHOT_02_01g-1x1-1080x1080.jpgBX726_19MY_CHS-99_SHOT_6A_0001_V2-1x1-1080x1080.jpg
BX726_19MY_CHS-99_SHOT_01_34front_dynamic_21_layers-1x1-1080x1080.jpg

Täysin uusi Ford Puma mallisto alk. 23.811,27 € CO2-päästöillä 125 g/km, sis. toimituskulut 581,50 €. Ford Puma -malliston CO2-päästöt 125–131 g/km. EU-keskikulutus 5,5–5,6 l/100 km. Puma mHEV -mallin vetopaino 1100 kg. Hinnat, CO2  ja kulutustiedot 19.9.2019 hinnaston mukaan. Kuvan auto erikoisvarustein. *1.000 euron varuste-etu koskee uusia asiakastilaussopimuksia ja on voimassa 31.8.2020 asti. **Kertaluoton rahoitusesimerkki: Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid (mHEV) 125 hv M6 Titanium, hinta 23.811,27 € (sis. toim. kulut), käsiraha 2.381,13 €, sopimusaika 60 kk, kuukausierä 250 €, luoton määrä yht. 21.430,14 € (sis. perustamismaksun 220 €), viimeinen suurempi erä 8.359 €. Kuukausierä sisältää koron 0,99 %, perustamismaksun 220 € ja käsittelykulun 12 €/kk. Luottokustannukset yht. 1.685,66 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 23.115,80 €, todellinen luottohinta 25.496,93 € ja todellinen vuosikorko 2,27 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: DNB Auto Finance Oy Postiosoite: PL1341, 00101 Helsinki Käyntiosoite: Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki Edut koskevat uusia tilaussopimuksia 31.8.2020 asti.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.