directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Mondeo Hybrid

Parhaat puolet samassa paketissa

Uudessa Mondeo Hybridissä on sekä perinteinen polttomoottori että sähkömoottori. Järjestelmä vaihtaa automaattisesti voimanlähteestä toiseen tai käyttää molempia, jotta tehon ja taloudellisuuden paras yhdistelmä saavutetaan. Jarrutusenergian talteenottojärjestelmä hyödyntää jopa 90 % energiasta, joka normaalisti menee jarrutuksessa hukkaan, ja käyttää sitä korkeajänniteakun lataamiseen.

Tekniset tiedot:
Kulutus: 5,6 l/100 km
CO2-päästöt: 130 g/km (alk.)
Hinta: 39.191,71 € (alk.)

 

Lue lisää

hybrid-kaavio.jpeg

Nauti hybriditeknologian eduista

Uusi Mondeo on nyt saatavana itselataavana hybridinä (HEV). Yhdistämällä sekä sähkö- että bensiinimoottorien hyödyt Mondeo Hybrid tarjoaa erinomaisen yhdistelmän tehokkuutta ja hienostuneisuutta sekä palkitsevan suorituskyvyn. Älykäs jarrutusenergian talteenotto sekä edistynyt SmartGauge -järjestelmä auttavat maksimoimaan auton suorituskyvyn ja tehokkuuden.

Latautuu ajon aikana

Nokkelasti suunniteltua uutta Mondeo Hybridiä ei tarvitse ladata verkkovirrasta. Jarrutusenergian talteenotto ottaa talteen jarrutettaessa tavallisesti hukkaan menevän energian, ja käyttää sitä akun lataamiseen. Lisäksi bensiinimoottori antaa virtaa generaattorille, joka välittää energian takaisin akkuun. Näin Mondeo voi siirtyä käyttämään sähkömoottoria, kun haluat maksimoida taloudellisuuden.

Alhaisemmat päästöt ja parempi polttoainetaloudellisuus

Erinomainen muotoilu, älykäs teknologia ja tarkka suunnittelu maksimoivat hybridisähköauton (HEV) edut. Hybriditeknologia tunnistaa, milloin kannattaa käyttää sähköä bensiinimoottorin sijaan. Tuloksena on tasainen ja reagoiva suorituskyky, innostava ajonautinto ja vain 5,6 l / 100 km yhdistetty polttoaineenkulutus (WLTP).

mondeo2.jpeg

Hienostuneempi tapa ajaa

Uusi Mondeo on täynnä edistyksellistä teknologiaa, joka helpottaa elämää. Jotkin järjestelmät, kuten aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla ja kaistavahdilla, seuraavat jatkuvasti tieolosuhteita, liikennettä sekä ajotapaasi ja reagoivat niihin. Muut hyödylliset toiminnot, kuten mäkilähtöapu ja aktiivinen pysäköintiavustin, puolestaan helpottavat ajamista.

Aktiivinen vakionopeudensäädin

Aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta voit valita ajonopeuden, ja järjestelmä ylläpitää sen. Jos sisäänrakennettu tutka-anturi havaitsee edessä ajoneuvon, se hidastaa ja tarvittaessa jopa pysähtyy, jotta asetettu etäisyys säilyy. Kun tie on taas vapaa, järjestelmä kiihdyttää takaisin valitsemaasi nopeuteen.

Parempi näkyvyys LED-päiväajovaloilla

Uusissa energiatehokkaissa LED-päiväajovaloissa on tyylikäs uusi muotoilu. Niiden ansiosta autosi huomataan paremmin.

Kaistanpitoavustin

Kaistavahti havaitsee eteenpäin suunnatun kameran avulla, jos autosi on vahingossa ajautumassa väärälle kaistalle. Tämän jälkeen se varoittaa tärisyttämällä ohjauspyörää ja näyttämällä merkkivalon mittaristossa. Jos reagoit hitaasti tai et ollenkaan, kaistanpitoavustin kääntää ohjauspyörää, jotta pääset oikealle kaistalle. Teknologia on käytössä maantienopeuksissa ja poistuu automaattisesti käytöstä alle 65 km:n tuntinopeuksilla. Kaistavahdin ja -avustimen voi myös poistaa käytöstä manuaalisesti.

Varmuutta vaihtelevissa olosuhteissa

Älykäs nelivetojärjestelmä osaa määrittää sopivan pidon, kaarretasapainon ja reagoivuuden märissä, kuivissa tai jäisissä olosuhteissa ja vaihtelevassa maastossa. Se pystyy välittämään vetoa etu- tai taka-akseliin tarpeen mukaan. Lisäksi tämä vääntöä tarpeen mukaan välittävä järjestelmä tarjoaa poikkeuksellisen hyvän ohjattavuuden ja on taloudellinen

Pysäköinnin helppoutta

Aktiivinen pysäköintiavustin ohjaa auton tasku- tai rinnakkaispysäköintipaikkoihin, jotka ovat vain 20% itse autoa pidempiä tai leveämpiä. Painat vain painiketta, jolloin anturit tunnistavat sopivan paikan auton liikkuessa sen ohitse. Tämän jälkeen järjestelmä ohjaa auton ruutuun automaattisesti, ja kuljettajan tehtäväksi jäävät kaasun, jarrun ja vaihteiden käyttö näytön ohjeita ja äänimerkkejä seuraten.

 

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.