directions_car Autohaku build Varaa huolto

Ford Focus Active

Täydellinen perhefarmari korkealla maavaralla

Ford Focus Active – malleissa on katumaastureista tuttuja yksityiskohtia, kuten korkeampi maavara ja huomiota herättävät kevytmetallivanteet. Älykkäät teknologiat, kuten ajotilavalinnat, tekevät ajamisesta täysin yksilöllistä.


Tekniset tiedot:
Teho:
120–182 hv
Kulutus: 4,5–7,1 l/100 km
CO2-päästöt: 119–161 g/km
Hinta: 24 741,26 € (alk.)
Takuu: 5 vuotta / 100 000 km

 

 
Lue lisää

Ford Focus Active mediassa:

 
Katso video:
  •  

focus-active.jpg
focus-active-takaa.jpg

Älä tyydy tavanomaiseen

Active on saanut inspiraationsa SUV-muotoilusta ja korotettu ajoasento sekä pidennetyt pyöränholvit mahdollistavat paremman näkyvyyden tielle. Suuremmat renkaat vakauttavat autoa, mikä antaa ajovarmuutta kaikenlaisilla teillä. Active-mallit ovatkin kotonaan niin kaupungissa kuin mutkittelevalla maantielläkin.

Jämäkkä ja monipuolinen täysin uusi Focus Active crossover on käytännöllinen, monipuolinen ja täynnä hyödyllisiä ominaisuuksia.  

Active crossover on täysin uusi konsepti Focuksessa. Katumaasturimaisessa muotoilussa yhdistyvät saumattomasti tyyli ja käytännöllisyys, ja tuloksena on jykevä mutta tyylikäs ohjaamo. Älykkäät teknologiat, kuten ajotilavalinnat, tekevät ajamisesta täysin yksilöllistä.

Yksilöllistä ajodynamiikkaa

Täysin uudessa Focus Activessa on viisi eri ajotilaa. Niiden avulla voit mukauttaa ajo-ominaisuuksia, kuten kaasun vastetta, ohjausta ja vaihteiden vaihtoa. Ajotilat ovat Normal, ECO, Sport, Slippery ja Trail. Ajoitpa siis moottoritiellä tai kuraisessa maastossa, täysin uudella Focus Activella saat kaiken irti joka ajomatkasta.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.