directions_car Autohaku build Varaa huolto

Citroen C5 Aircross

Uusi Citroen C5 Aircross SUV on 100% SUV suurilla renkaillaan, vahvalla muotoilullaan ja korkealla maavarallaan, sekä 100% Citroën persoonallisuudellaan, graafisilla ominaisuuksillaan ja personointimahdollisuuksillaan. Tämä uuden sukupolven SUV tarjoaa 20 ajoavustinjärjestelmää sekä 6 yhteydenpitoteknologiaa.

Tekniset tiedot:
Teho:
131–181 hv
Vääntö: 203–400 Nm
Kulutus: 5,2–7,5 litraa / 100 km
Co2-päästöt: 135–170  g/km
Tavaratila: 580–720 litraa (penkit alhaalla 1630 litraa)
Hinta: alk. 26 327 €

Kokonaishinta on pyöristetty euron tarkkuuteen. Huolenpitosopimushinta alk. 37,00 € / kk. Sisällön löydät osoitteesta www.citroen.fi kohdasta Palvelut. Hinnat ovat vapaasti tuontikunnostamossa katsastusvarustein. Maahantuoja Auto-Bon Oy varaa oikeuden hinta- ja varustemuutoksiin. Autoveroton suositusvähittäishinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Lisävarusteet voivat nostaa ajoneuvon kulutus- ja CO2 lukemia.

Lue lisää:

 

Talvirenkaat 100 € ja huolenpitosopimus 100 €

 

Citroën C5 Aircross 

PureTech 180 Feel Automaatti

36 594‬ €
+ 100 € talvirenkaat
+ 100 € huolenpitosopimus (3 v. / 20 t tkm)

36 794‬ €

tai 321 € / kk*

 

Toimi nopeasti, sillä tarjoukset koskevat määräerää autoja ja tarjous on voimassa niin kauan kun autoja riittää!

Nyt Citroën 100-juhlavuoden kunniaksi tarjoamme uuden C5 Aircross SUV:n ostajalle talvirenkaat vain 100€ ja Huolenpitosopimuksen (3 v. / 60 tkm) 100€ – etusi 3261 €! Lisäksi saat nyt edullisen rahoituksen 1% rahoituskorolla ilman kuluja. Rahoitusetusi on jopa 1 636,72‬ €, joten kokonaisetusi on jopa huimat 4 897,72 €!

 

HUOLENPITOSOPIMUS ON ENEMMÄN KUIN VAIN MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT

Voit ennakoida autosi ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin solmimalla Huolenpitosopimuksen. Se antaa sinulle henkilökohtaista ja taloudellista turvaa: maksat kuukausimaksun automallin ja ajokilometrien perusteella. Me huolehdimme kaikesta muusta.

HUOLENPITOSOPIMUKSEN ETUJA:

  • Kiinteä kuukausimaksu sopimuskauden ajan
  • Ei yllättäviä korjauskustannuksia
  • Huollot ja korjaukset ammattitaitoisten mekaanikkojen toimesta aidoilla Citroën-varaosilla
  • Citroën Tiepalvelu
  • Auton jälleenmyyntiarvo mahdollisimman korkea
  • Helppo solmia kaupanteon yhteydessä tai 12 kk kuluttua käyttöönottopäivästä, kuitenkin viimeistään ennen ensimmäistä huoltoa

SOPIMUS SISÄLTÄÄ:

  • Määräaikaishuollot tehtaan/maahantuojan huolto-ohjelman ohjelman mukaisesti
  • Normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset
  • Polttimot ja rikkoutuneet pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä

KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME!

 

 

C5 Aircross mediassa:

 

Erottuu edukseen

4,5m pituinen C5 Aircross SUV erottuu muista tämän kokoluokan katumaastureista voimakkaan ja dynaamisen olemuksensa ansiosta olematta kuitenkaan aggressiivinen. Se on rohkea ja ainutlaatuinen uutuus segmentissään. Vahvasti muotoiltuja korin linjoja korostaa graafisuus. SUV:lle tyypilliset isokokoiset pyöränaukot ja korin alaosaa koristavat värikkäät Airbump -kolhusuojat tuovat modernin ja omintakeisen lisän C5 Aircrossille.

Avattavan panoraamakattoikkunan ansiosta matkustamo on poikkeuksellisen valoisa ja matkustusmukavuus huipussaan niin kattoikkunan ollessa avattuna tai kiinni tehden jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen elämyksen. Uusi Citroën C5 Aircross SUV on luokkansa muunneltavin SUV, sillä sen sisätilat voi järjestää omien toiveiden mukaisiksi liukuvien ja taittuvien takaistuinten ansiosta.

 

c5aircross-susp.jpg

Mukava ja muunneltava

Citroën Advanced Comfort -mukavuusohjelmaa noudattaen se tarjoaa uusia innovaatioita, kuten Progressiivisesti vaimentava jousitus, Advanced Comfort -istuimet sekä erilliset, muunneltavat ja helposti irrotettavat takaistuimet. Tämä uuden sukupolven SUV tarjoaa 20 ajoavustinjärjestelmää sekä 6 yhteydenpitoteknologiaa.

Tilava ja kotoisa

C5 Aircross SUV:n matkustamo on tilava ja kotoisa. Huomiota on kiinnitetty erityisesti sisätilojen ja matkustamon valoisuuteen sekä äänettömyyteen. Avattavan panoraamakattoikkunan ansiosta matkustamo on poikkeuksellisen valoisa. 

Autossa viihtymiseen tarvitaan myös tiloja, missä säilyttää monenlaisia ja monenkokoisia tavaroita. Siksi uusi Citroën C5 Aircross SUV onkin varustettu lukuisalla määrällä erilaisia ja erikokoisia säilytystiloja.

Uuden Citroën C5 Aircross SUV:n viimeisimmän sukupolven 8” kosketusnäytön toiminnot ovat yhtä nopea- ja helppokäyttöisiä kuin älypuhelimen. Se on sijoitettu juuri oikealle korkeudelle niin ettei katsetta tarvitse nostaa tiestä.

Uuden sukupolven avustinjärjestelmät

Uusi Citroën C5 Aircross on varustettu laajalla valikoimalla uuden sukupolven ajoavustinjärjestelmiä.

Highway Driver Assist -järjestelmän avulla kuljettaja voi kaikenlaisilla teillä siirtää autolle osavastuun ajamisesta. Riittää, että hän määrittelee jonkun suositelluista nopeusrajoituksista 30 km/alkaen, jotta järjestelmä pitäisi uuden Citroën C5 Aircross SUV:n aiotulla ajolinjalla kaistaviivojen sisäpuolella. Yhdistettynä sopeutuvaan Stop & Go -toiminnolla varustettuun vakionopeudensäätimeen uusi Citroën C5 Aircross SUV pysähtyy ja lähtee uudestaan liikkeelle edellä ajavan auton toimintoja seuraten.

RAHOITUSESIMERKKI: Citroën C5 Aircross PureTech 180 Feel Automaatti, hinta 36 794 € (sis. tk. 600€ + talvirenkaat 100€ + huolenpitosopimus 100€), sopimusaika 60 kk, luoton määrä yht. 28994,00 €, korko 1 %, käsiraha 7800,00 €, kk-erä 321,36 €, viimeinen suurempi erä 11038,20€. Kk-erä sis. perustamismaksun 0 €, käsittelykulun 0 €/kk ja koron. Luottokustannukset yht. 1004,18 €, luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 29998,18€, tod. luottohinta 37798,18 €. Tod. vuosikorko 1 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelun tuottaa OP Yrityspankki Oyj, osoite Gebhardinaukio 1, PL 308 00013 OP.

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.