directions_car Autohaku build Varaa huolto

Citroen C5 Aircross

Persoonallisen käytännöllinen

Uusi Citroen C5 Aircross SUV on 100% SUV suurilla renkaillaan, vahvalla muotoilullaan ja korkealla maavarallaan, sekä 100% Citroën persoonallisuudellaan, graafisilla ominaisuuksillaan ja personointimahdollisuuksillaan. Tämä uuden sukupolven SUV tarjoaa 20 ajoavustinjärjestelmää sekä 6 yhteydenpitoteknologiaa.

Tekniset tiedot:
Teho:
131–181 hv
Vääntö: 203–400 Nm
Kulutus: 5,2–7,5 litraa / 100 km
Co2-päästöt: 135–170  g/km
Tavaratila: 580–720 litraa (penkit alhaalla 1630 litraa)
Hinta: alk. 26 327 €

Kokonaishinta on pyöristetty euron tarkkuuteen. Huolenpitosopimushinta alk. 37,00 € / kk. Sisällön löydät osoitteesta www.citroen.fi kohdasta Palvelut. Hinnat ovat vapaasti tuontikunnostamossa katsastusvarustein. Maahantuoja Auto-Bon Oy varaa oikeuden hinta- ja varustemuutoksiin. Autoveroton suositusvähittäishinta sisältää 24% arvonlisäveroa. Lisävarusteet voivat nostaa ajoneuvon kulutus- ja CO2 lukemia.

 

Lue lisää:

C5 Aircross maahantuojan sivuilla:

C5 Aircross mediassa:

 

Erottuu edukseen

4,5m pituinen C5 Aircross SUV erottuu muista tämän kokoluokan katumaastureista voimakkaan ja dynaamisen olemuksensa ansiosta olematta kuitenkaan aggressiivinen. Se on rohkea ja ainutlaatuinen uutuus segmentissään. Vahvasti muotoiltuja korin linjoja korostaa graafisuus. SUV:lle tyypilliset isokokoiset pyöränaukot ja korin alaosaa koristavat värikkäät Airbump -kolhusuojat tuovat modernin ja omintakeisen lisän C5 Aircrossille.

Avattavan panoraamakattoikkunan ansiosta matkustamo on poikkeuksellisen valoisa ja matkustusmukavuus huipussaan niin kattoikkunan ollessa avattuna tai kiinni tehden jokaisesta ajomatkasta ainutlaatuisen elämyksen. Uusi Citroën C5 Aircross SUV on luokkansa muunneltavin SUV, sillä sen sisätilat voi järjestää omien toiveiden mukaisiksi liukuvien ja taittuvien takaistuinten ansiosta.

 

c5aircross-susp.jpg

Mukava ja muunneltava

Citroën Advanced Comfort -mukavuusohjelmaa noudattaen se tarjoaa uusia innovaatioita, kuten Progressiivisesti vaimentava jousitus, Advanced Comfort -istuimet sekä erilliset, muunneltavat ja helposti irrotettavat takaistuimet. Tämä uuden sukupolven SUV tarjoaa 20 ajoavustinjärjestelmää sekä 6 yhteydenpitoteknologiaa.

 
Tilava ja kotoisa

C5 Aircross SUV:n matkustamo on tilava ja kotoisa. Huomiota on kiinnitetty erityisesti sisätilojen ja matkustamon valoisuuteen sekä äänettömyyteen. Avattavan panoraamakattoikkunan ansiosta matkustamo on poikkeuksellisen valoisa. 

Autossa viihtymiseen tarvitaan myös tiloja, missä säilyttää monenlaisia ja monenkokoisia tavaroita. Siksi uusi Citroën C5 Aircross SUV onkin varustettu lukuisalla määrällä erilaisia ja erikokoisia säilytystiloja.

Uuden Citroën C5 Aircross SUV:n viimeisimmän sukupolven 8” kosketusnäytön toiminnot ovat yhtä nopea- ja helppokäyttöisiä kuin älypuhelimen. Se on sijoitettu juuri oikealle korkeudelle niin ettei katsetta tarvitse nostaa tiestä.

 
Uuden sukupolven avustinjärjestelmät

Uusi Citroën C5 Aircross on varustettu laajalla valikoimalla uuden sukupolven ajoavustinjärjestelmiä.

Highway Driver Assist -järjestelmän avulla kuljettaja voi kaikenlaisilla teillä siirtää autolle osavastuun ajamisesta. Riittää, että hän määrittelee jonkun suositelluista nopeusrajoituksista 30 km/alkaen, jotta järjestelmä pitäisi uuden Citroën C5 Aircross SUV:n aiotulla ajolinjalla kaistaviivojen sisäpuolella. Yhdistettynä sopeutuvaan Stop & Go -toiminnolla varustettuun vakionopeudensäätimeen uusi Citroën C5 Aircross SUV pysähtyy ja lähtee uudestaan liikkeelle edellä ajavan auton toimintoja seuraten.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.