directions_car Autohaku build Varaa huolto

Citroen C3 Aircross

Lue lisää chevron_right

Citroen C4 Cactus

Lue lisää chevron_right

Citroen C5 Aircross

Lue lisää chevron_right

Citroen Berlingo

Lue lisää chevron_right

Citroen Berlingo Van

Lue lisää chevron_right

Citroen Jumper

Lue lisää chevron_right

Citroën

Citroënin omistaja saa pian huomata erinomaisen mukavuuden niin auton ominaisuuksissa kuin Hartikaisen tarjoamien autoilijan palveluiden monipuolisuudessa. Kattavan mallivalikoiman lisäksi löydät meiltä autoilun kaikki tarpeelliset palvelut, kuten laadukkaan Citroen-merkkihuollon, vanhempien mallien kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Citroënin omistajasta pidetään huolta: ennakoi kaikki huoltokustannukset solmimalla huolenpitosopimus, jonka ansiosta voit keskittyä olennaiseen eli vaivattomaan autoiluun. Kiinteällä kuukausimaksulla vältyt yllätyksiltä kustannuksissa, sillä kaikki normaaliin kulumiseen liittyvät toimenpiteet ja korjaukset sekä huoltojen välillä myös polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihdot hoidetaan ammattilaisten toimesta aina yhdestä vuodesta kuuteen vuoteen asti. Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Citroën-kaupoille sinun autotaloosi.

SMARTDRIVE AUTOVAKUUTUS

Tarjoamme nyt Citroën SmartDrive Autovakuutuksen kampanjahintaan nyt vain 39 €/kk. Citroën SmartDrive Autovakuutus sisältää liikennevakuutuksen ja laajan kaskon. 

Lisäksi saat nyt autovakuutukseesi SmartDrive Maksuturvan kaupan päälle!

Maksuturva sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai tapaturmaisen työkyvyttömyyden varalta.

Katso lisää tästä:


 

Huoleton kesäkampanja koko Citroën-mallistoon

Nyt koko Citroën-mallistoon koroton ja kuluton rahoitus 6 kk maksuvapaalla sekä edullinen Citroën SmartDrive Autovakuutus vuodeksi 39 €/kk (liikenne- ja kaskovakuutus) + maksuturva veloituksetta (oikeuttaa 400 € kk-korvaukseen esim. työttömyyden varalta). Lisäksi 5 vuoden laajennettu jatkotakuu, joka lisää normaalia takuuaikaa 2 vuotta ja 50 tkm! 

2006_kesakampanja_C4-Cactus_600x.jpg

C4 Cactus

Esim. BlueHDi 120 Feel Limited Automaatti 20.553 € tai 244 €/kk

2006_kesakampanja_C3_AIRCROSS_600x.jpg

C3 Aircross SUV

Esim. PureTech 130 Shine Limited Automaatti 24.997 € tai 299 €/kk

2006_kesakampanja_C5_aircross_600x.jpg

C5 Aircross SUV

Esim. PureTech 130 Feel EAT8 Automaatti 33.503 € tai 398 €/kk

Kampanja on voimassa 31.8.2020 asti ja koskee maassa olevien Citroën-autojen uusia asiakastilauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Kuvien autot erikoisvarustein.  Rahoitusesimerkki: (Sis. tk. ja C3-mallissa Safety Pack -varusteet 484,10 €). Käsiraha 0 €, sopimusaika 60 kk. Kk-erä sis. 0 % koron, perustamismaksun 0 €, käsittelykulun 0 €/kk. Luottokustannukset yht. 0 €. Tod. vuosikorko 0 %. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Palvelut tuottaa DNB Auto Finance Oy, Urho Kekkosen katu 7B, 00100 Helsinki.

Jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä vaihtotarjous tai kysy lisätietoja. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.