Scania Trucks

Scania kuorma-autojen huolto- ja varaosapalvelumme toimivat Joensuussa, Kajaanissa sekä Iisalmessa. Katso paikkakuntakohtaiset aukioloajat sekä yhteystiedot, tai varaa suoraan huoltoaika.

Joensuu Kajaani Iisalmi
Scania Trucks Suomi Maahantuojan tarjoukset

Scania Roadshop tarjousesite

Scania korjaamolta saat kaikki palvelut saman katon alta, koska Scania huoltaa autosi lisäksi myös perävaunusi. Säästät aikaa ja rahaa, kun auto ja perävaunu huolletaan yhdellä pysähdyksellä. 

Uusi Scania Roadshop tarjousesite on ilmestynyt! - Katso tästä >>

Scania maahantuojan kampanjat

Katso Scania ajankohtaiset kampanjat >>

Scania Assistance 24 h tiepalvelu

Scania Assistance on kuorma-autojen ja linja-autojen tiepalvelu. Olemme tukenasi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä – saat yhdellä puhelinsoitolla yhteyden ammattitaitoiseen Scania-huoltokoordinaattoriin omalla äidinkielelläsi. Saatavillasi on siten aina apua odottamattomien tilanteiden varalta.

Katso tarkemmin Scania Assistance 24 h tiepalvelusta >>

Tyyliä ilman rajoja – Scania ajoneuvojen lisävarusteet

Luotettavalta kumppanilta kuten Scanialta saat parhaat ratkaisut, jotka perustuvat vuosikymmenten läheiseen yhteistyöhön alan johtavien toimittajien kanssa. Vastuullisesti tuotettuina ja suorituskyvyn maksimointiin suunniteltuina meidän räätälöidyt ratkaisumme varmistavat sinulle ajoneuvosi parhaan käyttötalouden ja luotettavuuden.

Katso tuoreimmat Scania-lisävarusteet -esite tästä >>

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi