Varaosat, lisävarusteet ja renkaat

Varaosamyynnistämme löydät edustamiemme merkkien aidot ja alkuperäiset varaosat sekä lisävarusteet.

Valikoimiemme ansiosta pystyt varustelemaan autoasi lähes rajattomasti. Kunkin merkin oma alkuperäinen varaosa on suunniteltu huolellisesti ja ne ovat käyneet läpi testejä auton muiden osien kanssa. Niiden kestävyys ja luotettavuus ovat merkkivalmistajan takaamia. Alkuperäisiä varaosia käyttämällä varmistat autosi toiminnan ja arvon säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla!

Varaosakysely build_circle Rengaspalvelut radio_button_unchecked Rengashinnasto radio_button_checked

Collection-tuotteet

Collection-valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen makuun.

Katso kampanjatuotteet >

Sähköauton lataus kotona

DEFA kotilatausasemat - Helpoin tapa hoitaa lataus! DEFA on Pohjoismaiden johtava ja kokenein latausjärjestelmien toimittaja sähköauton lataamiseen kotona. DEFA:lta löydät parhaimman ratkaisun peruslatausasemasta älykkäisiin ratkaisuihin, joissa on täysi hallinta, optimoitu virrankulutus ja tehokkaampi lataus.

Lisätietoja Defa:n sivuilta >>

Katso esite Defa-kotilatausasemista tästä:

Hartikaisen autopesu

Autopesupisteet löytyvät kätevästi autotalojen yhteydestä. Tarjoamme laadukasta autojen pesua sekä henkilö-, paketti- että avolava-autoille.

Pesemme autosi toiveidesi mukaan joko harjapesuna tai harjattomana pesuna. Kaikissa autopesupisteissä käytämme ympäristöä vähemmän kuormittavia ja Joutsenmerkin saaneita Swanline-pesuaineita ja -vahoja. Teemme lisäksi auton käsinpesuja. 

Katso paikkakuntakohtainen pesuhinnastomme tai kysy eri pesuvaihtoehdoista ja hinnoista autoasiantuntijoiltamme:

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista