directions_car Autohaku build Varaa huolto

Opel-merkkihuolto


Ammattimainen huolto pitää autosi hyvässä kunnossa. Kukaan ei tunne autoasi paremmin kuin Autotalo Hartikaisen Opel-merkkihuolto, jotka takaavat laadukkaan huoltokorjauspalvelun kohtuulliseen hintaan. Luotettavuus on yksi niistä monista syistä, miksi sinun kannattaa valita Opel.

Määräaikaishuollot

Luotettavuus on Opelisi ominaisimpia piirteitä. Voit säilyttää luotettavuuden ammattimaisen huollon ja kunnossapidon avulla. Valtuutettu Opel-huoltokorjaamo tuntee autosi tekniikan parhaiten ja sillä on käytössään uusimmat laitteistot, joilla voidaan taata laadukkaat korjaukset kohtuulliseen hintaan. Opel suosittelee käyntiä valtuutetulla korjaamolla vähintään kerran vuodessa.

Opel Assistance –palvelu

Määräaikaishuollon yhteydessä voit jatkaa autosi Opel Assistance -palvelua. Opel Assistance -palvelu on tärkeä turvaverkko toimintahäiriön varalta. Palveluun sisältyvät tiepalvelu, hinaus korjaamolle, autovuokraus sekä hotellimajoitus tai matkajärjestelyt junalla tai lentokoneella. Palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden yli 30 Euroopan maassa.

Edullinen Opel-huolto vanhemmille malleille (vuoteen 2013 saakka)

directions_car
Huollon ajanvaraus
calendar_today
Ajanvaraus vahinkotarkastukseen
build
Rengaspalvelut

Varaa merkkihuolto henkilö- tai pakettiautollesi helposti ja nopeasti. Näet autosi huollon hinta-arvion ja vapaat ajat välittömästi.

Varaa sinulle sopiva aika autosi vahinkotarkastukseen.

Renkaiden myynti, renkaiden vaihto ja säilytys rengashotellissa. Ajanvaraus onnistuu tältä sivulta vaivattomasti, sisältää hinnaston.