directions_car Autohaku build Varaa huolto

KIA-merkkihuolto


Autosi on tärkeä osa elämääsi ja liikkumistasi!

Parastakin autoa on huollettava säännöllisesti ja asiantuntevasti. Suositellun huollon teettäminen valtuutetussa Kia-merkkihuollossa auttaa ylläpitämään autosi suorituskykyä vuodesta toiseen. 

Pidennä autosi käyttöikää ja ylläpidä suorituskykyä huoltamalla sitä suositusten mukaisesti. Me valmistimme autosi, joten tiedät sen olevan hyvissä käsissä valtuutetussa Kia-merkkihuollossa. Koulutetut mekaanikkomme käyttävät kaikkeen huoltoon ja ylläpitoon ainoastaan alkuperäisiä Kia-varaosia. Muista: Täydellinen merkkihuolto huoltohistoria parantaa jälleenmyyntiarvoa.

 

Miksi auto kannattaa huoltaa merkkihuollossa?

Vain valtuutettu Kia-merkkihuolto voi huolehtia autostasi valmistajan ohjeita noudattaen!

Autosi huoltaa koulutuksen käynyt Kia-mekaanikko, jolla on käytössään Kian vaatimusten mukaiset työkalut, diagnostiikkalaitteet ja viimeisimmät tiedotteet ja korjausohjeet saatavilla.

Tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen. Turvallisuuteen liittyvistä kampanjoista lähetetään aina henkilökohtainen kirje ja kutsu tarkastukseen, mutta toisinaan tehdään myös kampanjoita auton huoltokäynnin yhteydessä.

Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys. Viimeisimmät ohjelmistopäivitykset varmistavat autosi moitteettoman toiminnan ja toisinaan tuo mukanaan myös kokonaan uusia ominaisuuksia.

 

Koritarkistus

Pitkä kori- ja maalitakuu edellyttää määräaikaishuoltojen yhteydessä tehtäviä tarkistuksia, jolloin mahdollisiin vaurioihin voidaan puuttua ajoissa ja suorittaa tarvittavat korjaukset ajoissa.

 

Kia 7+ huolto-ohjelma vain 199 €

Kia 7+ huolto-ohjelma on takuuajan ylittäneisiin autoihin räätälöity kevyempi huolto-ohjelma, jossa käytettävät varaosat on valmistettu täyttämään tehtaan kriteerit, mutta niiden hinta on alempi.

Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

directions_car
Huollon ajanvaraus
calendar_today
Ajanvaraus vahinkotarkastukseen
build
Rengaspalvelut

Varaa merkkihuolto henkilö- tai pakettiautollesi helposti ja nopeasti. Näet autosi huollon hinta-arvion ja vapaat ajat välittömästi.

Varaa sinulle sopiva aika autosi vahinkotarkastukseen.

Renkaiden myynti, renkaiden vaihto ja säilytys rengashotellissa. Ajanvaraus onnistuu tältä sivulta vaivattomasti, sisältää hinnaston.