KIA merkkihuolto

Palvelee sinua Iisalmessa, Kajaanissa ja Joensuussa. Sinulla on hieno auto, joka sisältää paljon modernia tegnologiaa, haluathan että kaikki nämä ominaisuudet toimivat moitteettomasti ja turvallisesti myös tulevaisuudessa.

Joensuu Kajaani Iisalmi
Varaa huolto build Varaa vauriokorjaus car_repair Rengaspalvelut radio_button_unchecked

7 syytä valita meidän KIA- merkkihuolto

  1. Moderni teknologia on tuonut nykyaikaisiin autoihin paljon uusia hyödyllisiä ominaisuuksia, joten ei ole samantekevää, missä autosi huollatat.
  2. Merkkihuolto toimii aina valmistajan edellyttämällä tavalla ja ohjeilla. Tällöin varmistat autosi saavan huolto-ohjelman mukaiset toimenpiteet ja tarkistukset.
  3. Merkkihuollossa säästät aikaasi, koska koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tuntee autosi parhaiten.
  4. Merkkihuollossa päivitämme autosi tietokoneiden ohjelmat automaattisesti määräaikaishuollon yhteydessä.
  5. Merkkihuollossa saat autosi tehdasasenteiseen navigaattoriin ilmaiset karttapäivitykset vuosittain määräaikaishuollon yhteydessä jopa seitsemän vuoden ajan.
  6. Säännöllisesti merkkihuollossa huollettu auto palvelee luotettavasti vuodesta toiseen ja säilyttää arvonsa paremmin.
  7. Merkkihuollossa saat aina alkuperäisille varaosille kahden vuoden takuun.

Kia 7+ huolto-ohjelma vain alk. 199 €


Kia 7+ huolto-ohjelma on takuuajan ylittäneisiin autoihin räätälöity kevyempi huolto-ohjelma, jossa käytettävät varaosat on valmistettu täyttämään tehtaan kriteerit, mutta niiden hinta on alempi. Nyt ei vanhempaakaan autoa tarvitse huollattaa missä sattuu, sillä 7+ huolto-ohjelma on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti ja sen lisäksi autosi huoltaa aina Kia-merkkikoulutettu mekaanikko.

Mitä Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää?

Kia 7+ huolto-ohjelma sisältää esimerkiksi:
- Moottoriöljyn ja –suodattimen vaihto
- Raitisilmasuodattimen vaihto
- Tehdaskampanjoiden tarkastus
- Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys
- Koritarkastus
- Kia 24h tiepalvelu vuodeksi

Huollossa käytetään vanhempiin Kia -malleihin tarkoitettuja alkuperäisiä Kia S-Line varaosia, jotka täyttävät ominaisuuksiltaan ja laadultaan Kian tiukat laatuvaatimukset. S-Line varaosilla on kahden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta.


Miksi auto kannattaa huoltaa merkkihuollossa?

Vain valtuutettu Kia-merkkihuolto voi huolehtia autostasi valmistajan ohjeita noudattaen! Autosi huoltaa koulutuksen käynyt Kia-mekaanikko, jolla on käytössään Kian vaatimusten mukaiset työkalut, diagnostiikkalaitteet ja viimeisimmät tiedotteet ja korjausohjeet saatavilla. Tehdaskampanjoiden tarkastus ja suorittaminen. Turvallisuuteen liittyvistä kampanjoista lähetetään aina henkilökohtainen kirje ja kutsu tarkastukseen, mutta toisinaan tehdään myös kampanjoita auton huoltokäynnin yhteydessä. Ohjainlaitteiden ohjelmistojen tarkastus ja päivitys. Viimeisimmät ohjelmistopäivitykset varmistavat autosi moitteettoman toiminnan ja toisinaan tuo mukanaan myös kokonaan uusia ominaisuuksia. Koritarkistus. Pitkä kori- ja maalitakuu edellyttää määräaikaishuoltojen yhteydessä tehtäviä tarkistuksia, jolloin mahdollisiin vaurioihin voidaan puuttua ajoissa ja suorittaa tarvittavat korjaukset ajoissa.

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista