Hartikainen-tili

Käyttäessäsi Hartikainen-Tiliä saat ostoksille reilusti korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Maksuohjelmasta toiseen vaihtaminen on helppoa ja voit jatkossakin valita kuukausittaiseen tilanteeseesi sopivimman vaihtoehdon. 

Osta nyt, maksa vasta helmikuussa

Saat laskun vasta helmikuussa 2023. Laskun saatuasi voit valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon. Kampanja voimassa 1.10.-15.12.2022.

Hae helposti: Lähetä viesti HARTIKAINEN numeroon 18 311

Huoltolaskut tai auton käsiraha sinulle sopivissa osissa, korottomasti jopa 12 kk asti.

 

2204 resursbank mallilaskelma web.png

2210_SF_FI_Autotalo_Hartikainen_some_1080x1080.jpg

Kun olet kerran hakenut Hartikainen-tiliä, se on sinulla käytettävissäsi jatkossa aina silloin kun haluat maksaa huollon, varaosat, renkaat, auton käsirahan tai muun palvelumme sinulle sopivissa osissa. Lopullinen luottosumma määräytyy aina lopulta autoasiantuntijasi vahvistamasta kaupan loppusummasta, joten hakemusta tehdessäsi kannattaa ottaa huomioon riittävä luottosumma. Tilin avaaminen on maksutonta, eikä siinä ole myöskään vuosimaksua. Hartikainen-tiliä voit hakea helposti etukäteen kotoa käsin täältä löytyvällä hakemuksella – saat luottopäätöksen samantien hakemuksen täyttämisen jälkeen. Tai voit tehdä hakemuksen alusta loppuun paikan päällä lähimmässä autotalossasi yhdessä autoasiantuntijasi kanssa. Luotonantaja on Resurs Bank AB.

 

Hartikainen-tilin edut

  • Tilin avaaminen on maksutonta
  • Tili on vuosimaksuton
  • Saat aina 12 kk täysin korotonta maksuaikaa
  • Myönnetty tili on käyttövalmis heti
  • Maksa valitsemassasi tahdissa
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit hyödyntää jatko-ostoihin. Saat myös uusissa ostoissa käyttöösi samat joustavat maksuvaihto-ehdot. Maksettuasi luottosaldosi kokonaan takaisin, tili on kuluttomasti käytössäsi tulevia ostoksia varten.

 

Hae helposti

Hae tiliä lähettämällä tekstiviesti  HARTIKAINEN maksutta numeroon 18 311.
Voit hakea tiliä myös suoraan toimipisteissämme tai täältä.

Huomioi hakemusta täyttäessä seuraavat asiat:

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein
  • Tarkista yhteystietosi
  • Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto=ennen veroja, netto=verojen jälkeen)

 

Maksa auton käsiraha sinulle sopivissa osissa

Meillä Hartikaisella voit jatkossa maksaa myös uuden auton tai vaihtoauton käsirahan sinulle sopivissa osissa. Tämä onnistuu helposti hakemalla ensin maksutonta Hartikainen-tiliä. Kun tili on myönnetty, voit tulla turvallisille autokaupoille autotaloomme. Auton käsirahan ja sinulle sopivan kuukausierän mukaan voit valita jopa 12 kk korottoman maksuvaihtoehdon. Saat tarpeesi mukaan tätäkin pidemmän maksuajan. Myyjämme auttaa mielellään ja tekee kanssasi sinulle sopivan maksusuunnitelman. Hartikainen-tili kannattaa kuitenkin hakea jo etukäteen – se on helppoa verkossa.

 

Yleiset tiliehdot >>

Erityiset tiliehdot >>

Luottoraja maksimi 6.000 €. Tiliehdot voimassa toistaiseksi. Lisätietoja hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista sekä tiliehdoista saat ottamalla yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun p. 09 622 4308 (ma-pe 8-18).

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista