directions_car Autohaku build Varaa huolto

Citroën-merkkihuolto


Citroën-merkkihuolto palvelee autoilijoita korkeatasoisella ammattitaidolla.

Citroënin merkkihuollossa autostasi huolehtii ammattilainen. Merkkihuollossa käytetään aina alkuperäisiä valmistajan suosittelemia ja takaamia varaosia. Näin autosi saa parhaan mahdollisen huollon.

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Citroën.

Huollon tiepalvelu on Citroën-autoille räätälöity palvelu. Huollon tiepalveluun kuuluvat kaikki Citroën-autot jotka ovat huollettu valtuutetussa Citroën-merkkihuollossa maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti. Huollon tiepalvelu on lisäturva, joka on voimassa auton huoltovälin ajan. Palvelu on voimassa myös liikennevahingossa, olit sitten syyllinen tai syytön osapuoli.

 

Citroen Eco-merkkihuolto – paras vaihtoehto autollesi

Saisiko olla pysyvästi edullista laatuhuoltoa?

Vain asianmukainen huolto takaa turvalliset ajokilometrit. Ja mitä enemmän autolle tulee ikää, sitä enemmän korostuu autolle tehdyn työn laatu ja huollossa käytetyt varaosat. Siksi kehitimmekin autollesi Citroën Eco-merkkihuollon. Paitsi että autosi saa huoltoa vain Citroëniin erikoistuneilta mekaanikoilta, myös hinnoittelu hakee vertaistaan – Citroën Eco-merkkihuolto kestää vertailun niin laadultaan kuin hinnoiltaan.

ECO-MERKKIHUOLTO HINTAAN ALKAEN 139 €

Koskee vuosimalleja 2010 ja vanhempia malleja C1, C2, C3, C4, C4 Picasso, Grand C4 Picasso, C5, Xsara, Xsara Picasso, Berlingo, Jumpy ja Jumper. Lue lisää TÄSTÄ.

Lisäetu: Huollon Tiepalvelu 0 €

Varaa huolto

Täytä rekisterinumero ja kilometrit