directions_car Autohaku build Varaa huolto

Volvo jälleenmyynti Joensuun toimipisteeseen

Uutinen | 23.12.2020

Volvo Car Finland vahvistaa koko Suomen kattavaa jälleenmyyjäverkostoaan uudella toimijalla, kun E. Hartikainen aloittaa virallisena Volvo -jälleenmyyjänä Joensuussa. Uuden toimijan alaisuuteen siirtyvät kaikki alueen Volvo -palvelut kevään 2021 aikana. Toimintaa varten E. Hartikaisen tiloihin rakentuu myös täysin uusi konseptin mukainen Volvo Retail Experience-myymälä.

Jälleenmyyjävaihdoksen aikana asiakkaita palvelee myös nykyinen Volvo -jälleenmyyjä eikä palveluihin tule katkoa.

E. Hartikaisen myyntijohtaja Teemu Hartikainen uskoo yhteistyön vahvistavan sekä nykyisiä että uusia asiakkuussuhteita.

–Olemme erittäin tyytyväisiä alkavasta yhteistyöstä Volvon kanssa ja lähdemme siihen korkein tavoittein. Volvolla on todella kilpailukykyinen ja kattava mallisto, joka tukee alueellisen markkinaosuuden kasvattamista. Pamilonkadun toimitiloihimme avautuu kevään 2021 aikana uuden Volvo Retail Experience-konseptin mukaiset myymälä- ja korjaamotilat, ja haluamme varmistaa, että alueen nykyiset sekä uudet Volvo -asiakkaat saavat ensiluokkaista palvelua myös jatkossa.

Autotalo Hartikainen lähtee osaltaan jatkamaan Volvon menestystarinaa Suomen automarkkinoiden suosituimman lataushybridimalliston ja nelivetoisten autojen myyjänä.

Volvo Car Finlandin toimitusjohtaja Lasse Ahlstedt toivottaa uuden toimijan tervetulleeksi Volvo -jälleenmyyjäverkostoon.

–E.Hartikaisella on alueella pitkät perinteet ja uskon, että heidän kokemuksensa voi tuoda toimintaamme uutta näkemystä ja arvojemme mukaista vakautta.