Kuopion Palloseura, Autotalo Hartikainen,
Väre, LähiTapiola Savo, sekä Hyundai järjestävät yhteistyössä

Voita Sähköauto Kesäksi-arvonnan.

 

Arvonnan kohteena on uusi
Hyundai Kona electric 64 kWh / 204 hp Style - sähköauto,
jonka luovuttavat käyttöön Autotalo Hartikainen ja Hyundai.


Arvonnan voittaja saa LähiTapiola Savolta veloituksetta kaskovakuutuksen auton käyttöajaksi ja Väre tarjoaa autolle ilmaiset lataukset!

”Sähkö on yksi merkittävimmistä tavoista vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeensä ja sähköinen liikenne muuttaa maailmaa päästöttömämmäksi. Väreen työkaluilla ja palveluilla niin kuluttaja kuin yritys voi kuluttaa mahdollisimman vähän sähköä ja samalla säästää rahaa sekä ilmastoa. Sähköautot niin koteihin kuin työpaikoille ovat tulleet jäädäkseen, ja tämä kehitys vain kiihtyy. Tällä arvonnalla haluamme osaltamme olla madaltamassa kynnystä sähköauton ja oman kotilatauspisteen hankintaan”, toteaa Väre Oy:n markkinointijohtaja Kaija Oksanen.


Arvontaan voi osallistua sunnuntaihin 29. toukokuuta kello 12.00 saakka. Arvonnan voittaja julkistetaan sunnuntaina 29.5. pelattavassa KuPS-HJK-ottelussa. Auton käyttöaika on 1.6.2022 - 31.8.2022. Arvontaan voi osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet ja ajokortin omistavat ihmiset.


Torstaina 12.5. Kuopion Väre Areenalla järjestetään myös sähköautoilun supertapahtuma kello 11-16.

Tapahtumassa pääset koeajamaan Autotalo Hartikaisen toimesta Hyundain sähköautoja ja paikalla on myös LähiTapiolan ja Väreen pisteet muhkein tarjouspaketein. Kaikki koeajolla käyneet saavat myös vapaalipun samana iltana kello 18.00 alkavaan Veikkausliiga-otteluun KuPS-FC Haka.


> Voit osallistua arvontaan tästä osoitteesta
> Katso lisää KuPS-sivuilta


Arvontaan voit osallistua myös Kuopion Palloseuran kotiotteluissa.

 

Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista