directions_car Autohaku build Varaa huolto

SmartDrive Autovakuutus

| 11.05.2020

Onko autovakuutuksesi bonustaso alhainen? Enää siitä ei tarvitse kantaa huolta, sillä SmartDrive Autovakuutus tarjoaa kattavan ja edullisen autovakuutuksen asiakkaan bonuskertymästä huolimatta. 

SmartDrive Autovakuutuksessa asiakas ei ota itse vakuutusta, vaan ajoneuvo liitetään maahantuojan tai jälleenmyyjän hankkimaan vakuutukseen. Vakuutuksen hinta määräytyy ajoneuvo- ja asiakaskohtaisesti sisältäen liikennevakuutuksen ja laajan kaskovakuutuksen tarjoten kilpailukykyisen hinnan asiakkaan bonuskertymästä riippumatta. Laaja kaskovakuutus antaa turvaa kolari-, varkaus-, ilkivalta-, tulipalo-, ja hirvivahinkotilanteissa.

Ostaessasi uuden henkilöauton Autotalo Hartikaiselta SmartDrive Autovakuutus on tarjolla Suzukin, Hyundain, Citroënin ja Peugeotin kaikkiin malleihin.

Nyt Autovakuutukseen Maksuturva kaupan päälle!

SmartDrive Maksuturva sisältää oikeuden 400 €:n kuukausikorvaukseen esimerkiksi työttömyyden tai työkyvyttömyyden varalta. Korvauksen voi käyttää autoilun kuluihin asiakkaan tarpeen mukaisesti, oli kyse sitten vaikkapa leasing-, osamaksu- tai polttoainekuluista. 

Kysy lisää Suzuki-, Hyundai-, Citroën-, ja Peugeotmyyjiltämme!
tai: https://www.smartdrive.fi/

SmartDrive-Ajotapavakuutus-header.jpg

SmartDrive Ajotapavakuutus

SmartDrive Ajotapavakuutus tuo maltilliselle kuljettajalle selvää säästöä vakuutusmaksuihin. 

SmartDrive Ajotapavakuutuksessa asiakas vaikuttaa itse omalla ajotavallaan perityn vakuutusmaksun suuruuteen. Puhelimeen ladattava SmartDrive –sovellus mittaa henkilökohtaista ajotapaasi: kiihdytykset, jarrutukset ja nopeusrajoitusten noudattaminen vaikuttavat autovakuutuksen suuruuteen kuukausitasolla. SmartDrive –sovellus ei koskaan tallenna liikennetapahtumiasi tai paikkatietojasi, ainoastaan ajotavasta annetut pisteet jotka suhteutetaan ajettuun kilometrimäärään. Ajotavasta riippumatta SmartDrive Ajotapavakuutuksessa vakuutuslaskusi ei kuitenkaan koskaan nouse, maksat ajotapasi mukaan joko ainoastaan perusmaksun tai ajotapasi mukaan alennetun maksun. Ensimmäisen bonustason saavutat jo kuulumalla parhaan 50 % joukkoon. Mitä enemmän takanasi on rauhallisia ajokilometrejä, sitä paremmin sijoitut.

Ajotapahinnoittelun piiriin pääset sellaisina kuukausina jolloin ajat autolla vähintään kymmenen kertaa ja vähintään yhteensä 200 kilometriä. Voit myös saada vakuutustarjouksen jälkikäteen puhelimitse lataamalla SmartDrive –sovelluksen, antamalla sille markkinointiluvan ja ajamalla sovelluksen kanssa kahden kuukauden ajan. SmartDrive –sovellus on saatavilla Google Play –kaupasta ja AppStoresta.

Kysy SmartDrive Ajotapavakuutuksesta lisää Suzuki-, Hyundai-, Citroën, ja Peugeotmyyjiltämme

Voit myös tutustua SmartDrive Ajotapavakuutuksen ehtoihin, bonustasoihin ja SmartDrive –sovellukseen osoitteessa www.smartdrive.fi/ajotapavakuutus.