directions_car Autohaku build Varaa huolto

Seitsemän Mercedes-Benzin E-sarjalaista PK:n Taksin käyttöön

| 03.07.2019

Autotalo Hartikainen luovutti maanantaina seitsemän E-sarjan Mercedes-Benziä PK:n Taksille. Kyseessä on sekä taksiyrittäjille että Autotalo Hartikaiselle merkittävä yhteistyösopimus. PK:n Taksi on osaomistaja Joensuun Taksi Oy:ssä, jonka tilausjärjestelmässä PK:n Taksi Oy:n autot toimivat.

– Haluamme, että taksiautoilijoilla on mahdollisimman hyvä toimia. Suurin kuluerä on tietysti kalusto. Mietimme erilaisia ratkaisuja, joista ykkösvaihtoehdoksi nousi leasing, sanoo operatiivinen johtaja Jarmo Kirjavainen Joensuun Taksi Oy:sta, joka toimii markkinoilla Taksi Itä-Suomen nimellä.

Joensuun Taksi Oy:n omistavat Joensuun itsenäiset taksiautoilijat.

PK:n Taksin käytössä on nyt uudenlainen, pilotoitava leasing-malli, jonka on mahdollistanut Secto Automotive yhteistyössä Hartikaisen kanssa. Secto Automotiven avainasiakkuuspäällikkö Tuomas Veikkola kiittää sujuvasta ja suorasta yhteistyöstä.

– Hartikainen ja Mercedes-Benz vastasivat huutoon parhaiten. Paikallisuus merkitsee meille eniten kaikessa toiminnassamme. Yhteistyö Itä-Suomen Taksin ja sitä kautta laajemman yhteenliittymän Taksi Partnersin kanssa on meille äärimmäisen tärkeää. Ei siinä ollut kahta sanaa: oli hyvin yksinkertainen päätös lähteä tekemään hommia tällä kokoonpanolla, Veikkola sanoo.

Uutta rahoitusmallia hyödynnetään jatkossa maanlaajuisesti Taksi Partnersilla, jonka jäsenyritys Joensuun Taksi Oy on.

PK:n Taksin Reijo Penttinen otti vastaan uudet Mercedekset. Autot luovutti Joensuun Autotalo Hartikaisen autotalopäällikkö Juha Kukkonen.Kuva: PK:n Taksin Reijo Penttinen otti vastaan uudet Mercedekset. Autot luovutti Joensuun Autotalo Hartikaisen autotalopäällikkö Juha Kukkonen.

Taksialalla Mercedes-Benz on kärkinimi, johon myös PK:n Taksi luottaa.

– Mercedes-Benz on taksialalla markkinaykkönen, toteaa PK:n Taksin omistaja Reijo Penttinen.

Pitkän uran taksialalla tehnyt Penttinen tuntee alan kuin omat taskunsa ja on tyytyväinen siihen, että uudistunut taksilaki ei enää aseta rajoituksia kalustolle ja taksilupien määrälle.

Joensuun Autotalo Hartikaisen autotalopäällikkö Juha Kukkonen toteaa, että yhteistyön myötä autotalon kalusto näkyy entistä laajemmin katukuvassa.

– Tämä on erittäin merkittävä yhteistyö, johon olemme hyvin tyytyväisiä, Kukkonen sanoo.

Hartikainen_taksi_1200x628_0000_Layer 4 copy.jpgUudet Mercedekset varusteli Autopalvelut Keronen Oy.

 

Hartikainen_taksi_1080x1080_0000_Layer-4-copy.jpgUudet Mercedes-Benzit luovutettiin kuljettajilleen maanantaina. Etualalla vasemmalta oikealle: myyntipäällikkö Antti Lajunen, PK:n Taksin Reijo Penttinen, Secto Automotiven Tuomas Veikkola, Taksi Itä-Suomen Jarmo Kirjavainen, autotalopäällikkö Juha Kukkonen ja Autopalvelut Keronen Oy:n Jari Keronen.