Perttu Hyvärisen kuulumiset hiihtokauden kynnyksellä

 

Mitä miehelle kuuluu ja miten valmistautuminen ensi talveen on sujunut?

Hyvin menee ja treenit kulkee. Olympiatalvi takana ja siitä ollaan juuri ja juuri palauduttu ja nyt sitten lähdetään MM-talvea kohti. Mielenkiinnolla odotan mitä talvi tuo tullessaan ja ollaan pidetty lenkkarin nauhat tiukalla tuolla kesätreeneissä. Kuitenkin mieli on rauhallinen, kun tätä urheilijan kokemusta alkaa jo olla. Ei ole tarvetta hötkyillä.

Mitä katsojat voivat odottaa sinulta ensi talvena ladulla?

Käytännössä mitä vaan voi tapahtua. Ei uskalla liikoja lupailla, kun huippu-urheilusta on kuitenkin kyse. Yritetään kuitenkin pitää hymy huulilla ja hyvä fiilis päällä. Nyt myös kun manageriksi on lähtenyt tuo entinen lentopalloilija Lelu Ojansivu niin ainakin jonkinlaista showta pyritään pitämään päällä ja levitetään hyvää fiilistä. Toki myös hyviä tuloksia haetaan.


Minkälainen auto on tällä hetkellä alla?

Tämä on nyt neljäs Hyundai ja tällä hetkellä on alla Hyundai Tucson. Hyundaista sen verran, että luotettavuus on kyllä paras ominaisuus. Itsekin olen ajanut yhteensä melkein sen 300 000 kilometriä ja aina on turvallisesti perille päästy eikä ole mitään ongelmia ollut. On kyllä makee pirssi myös tämä uusi Tucson. Paljon tulee ajeltua myös haastavampia teitä esimerkiksi Lapissa, joten toimii hyvin myös siihen. Sähkö ominaisuus on myös kiva uusi lisä. Oon ollu kyllä tosi tyytyväinen.


Miten yhteistyö Hartikaisen kanssa on sujunut?

Me ollaan tehty jo pitkään yhteistyötä ja aina homma toimii hyvin. Keskustelut lähtee aina siitä meikäläisen tarpeesta, että minkälaista autoa tarvitsen ja Hartikaiselta sitten ehotetaan sopivaa. Uskon, että myös muita asiakkaita palvellaan yhtä hyvin. Paljon on valikoimaa ja toiminta on hyvin asiakaslähtöistä. Tämän voi jokainen itse kokea kun menee käymään liikkeessä paikan päällä.


Onko jotain muistoja autotalonjohtajasta Markku Moilasesta.

No Markku on viimeisen päälle urheilumies. Jos hän ei ole jossain urheilutapahtumassa niin hän on hiihtoladulla. Kerran Markku oli laittanu mulle saunan päälle kun tulin liikkeeseen käymään lenkin jälkeen. Se on jäänyt mieleen ja kaveri on kyllä viihdyttävä asiakaspalvelija.


Minkä takia muidenkin kannattaa käydä asioimassa Hartikaisella?

Asiakaspalvelu on erikoisen hyvää. Siihen on kiinnitetty huomiota ja sen aistii kun liikkeeseen astuu. Helppo ja nopea taho tehdä yhteistyötä ja uskoisin, että omalla kohdalla yhteistyö ei tule tähän urheilu uraan loppumaan.


Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit säätää valintojasi asetuksista