directions_car Autohaku build Varaa huolto

KuPS - Hartikainen yhteistyö jatkuu!

Uutinen | 16.12.2020

Kuopion Palloseura ja Autotalo Hartikainen jatkavat monivuotista yhteistyötä.
Kuopion Palloseuran myyntijohtaja Jukka Voutilainen on tyytyväinen pitkään jatkosopimukseen Autotalo Hartikaisen kanssa:
 
"Olemme äärimmäisen tyytyväisiä pitkästä jatkosopimuksesta Autotalo Hartikaisen kanssa. Liikkumisen ja autoilun ympärillä on eletty yhteiskunnassamme ison murroksen aikaa ja Hartikaisen kanssa voimme olla varmoja, että organisaatiossamme on käytössä aina kulloinkin viimeisin tekniikka kuorrutettuna sellaisella palvelun  tasolla, jota emme yksinkertaisesti muualta saa. Kaikki kulminoituu Markun sitoutumiseen yhteistyön arjessa. Voimme koko sydämestämme toivottaa Teille kaikille tervemenoa palveltavaksi kumppanimme hellään hoivaan."

Sopimuksen jatko on myös autotalonjohtaja Markku Moilasen mieleen:
 
"Olemme olleet todella tyytyväisiä KuPS:n kanssa tehtyyn yhteistyöhön ja olemme kasvattaneet asemaamme sopimuskauden aikana merkittävästi autokaupan toimijana. Yhteistyösopimuksen jatko oli meille itsestäänselvyys ja haluamme vahvistaa asemaamme entisestään KuPS -perheiden parissa ja kehittää toimintaamme koko kansan ykkös osto- ja huoltopaikkana."