Autotalo Hartikainen Facebook Pixel

E. Hartikainen Oy


Toiminta alkoi vuonna 1965 yhden miehen maarakennusliiketoiminnasta Pohjois-Karjalassa.

Ensio Hartikainen aloitti vuonna 1965 maarakennusliiketoiminnan yhden miehen yrittäjänä Outokummun seudulla Pohjois-Karjalassa. Yhden miehen yrityksestä on kasvanut vuosikymmenien kuluessa kahden toimialan vahva ja arvostettu yhtiö. Tänään E. Hartikainen Oy on maarakennusurakoijana yksi Suomen suurimpia yksityisiä maarakennusyrityksiä ja yhtiön autotalot Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Kainuussa ovat toiminta-alueensa johtavia autoliikkeitä.

Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli  168 miljoonaa euroa ja E. Hartikainen Oy:ssä työskentelee yli 600 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Joensuussa.

Yhtiöön kuuluvat E. Hartikainen Oy maarakennuksen liiketoiminta sekä monimerkkien Autotalo Hartikainen Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa.

Maarakennuksen liiketoiminnan vahvuutena on kaivosurakointi. Vuosikymmenien kokemus maarakennusurakoijana ja luottamus yhtiön toimintaan on tuonut yhtiölle merkittäviä urakoita koko valtakunnan tasolla. Yhtiön osaaminen kattaa kaivosten aluerakentamisen ja massojen käsittelyn lisäksi, teollisuuden pohjarakentamisen sekä infrarakentamisen. Osaava henkilökunta, vahva ja järeä kalusto sekä luotettava kumppanuus ovat E. Hartikainen Oy:n maarakennuksen menestyksen tekijöitä.

Yhtiön autoliiketoiminta alkoi vuonna 1984 Joensuussa. Nykyisin yhtiö omistaa neljä autotaloa Joensuussa, Kuopiossa, Iisalmessa ja Kajaanissa. Hartikainen on 10 eri automerkin jälleenmyyjä ja 19 merkin huolto- ja varaosapalveluiden toimittaja. Yhtiön autoliiketoiminnan monimerkkiympäristö on ollut vahvuutena viime vuosien alan muutoksessa ja murroksessa.

Yhtiömme arvot

Vastuullisuus

Asiakaslähtöisyys

Tavoitteellisuus

Kannattavuus

 

 


Hallinnon yhteystiedot >

Laskutusohjeet >

Avoimet työpaikat >

Saisimmeko
palvella?

Onko sinulla kysyttävää koskien yhtiötämme tai toimintaamme? Voit kirjoittaa viestisi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun pian yhteydessä.
Tai voit katsoa kaikki hallinnon yhteystiedot täältä >>

pakollinen kenttä *