Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Autotalo-Hartikainen-Peugeot-paakuva-iso

Peugeot


Innostava ja palkitseva ajaminen, virtaviivainen ulkomuoto ja tinkimätön laatu ovat asioita, joita Peugeot on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen. Me Hartikaisella tarjoamme Peugeotin sanoman mukaisesti monipuolisen valikoiman upeita autoja, joista löytyy varmasti sopiva vaihtoehto moneen makuun ja tarpeeseen. Lisäksi sinun autotalosi tarjoaa autoilun kaikki palvelut luotettavasti ja monipuolisesti: merkki- ja kuntohuolto, rengaspalvelu, lisävarusteet ja varaosat sekä paljon muuta.

Peugeotin omistajasta pidetään huolta: ennakoi kaikki huoltokustannukset solmimalla huolenpitosopimus, joka joustaa tarpeidesi mukaan ja jonka ansiosta voit keskittyä olennaiseen eli vaivattomaan autoiluun. Kiinteällä kuukausimaksulla vältyt yllättäviltä kustannuksilta, sillä kaikki huoltojen välillä normaaliin kulumiseen liittyvät toimenpiteet ja korjaukset sekä polttimoiden ja pyyhkijänsulkien vaihdot hoidetaan ammattilaisten toimesta aina yhdestä vuodesta seitsemään vuoteen asti. Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoista. Tervetuloa miellyttäville Peugeot-kaupoille sinun autotaloosi!

Tutustu malleihin Peugeot.fi >>

Saisimmeko palvella
Peugeot -asioissa?

Onko sinulla kysyttävää merkistä, heti valmiina ajoon olevista malleistamme tai kenties jostain muusta Peugeot ostamiseen ja omistamiseen liittyvästä aiheesta? Voit kirjoittaa viestin tällä lomakkeella, autoasiantuntijasi palaa pian asiaan. Tai tule käymään vaikka kahvilla!

pakollinen kenttä *

Peugeot -myyjäsi sinun autotalossasi

Joensuu

0400 334 966

Merkin ajankohtaiset tarjoukset

object(WP_Post)#6222 (24) { ["ID"]=> int(254173) ["post_author"]=> string(1) "6" ["post_date"]=> string(19) "2017-01-09 16:11:16" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2017-01-09 14:11:16" ["post_content"]=> string(1023) "

Uusi 3008 näyttää vahvuutensa ja luonteensa – tervetuloa tutustumaan!

Tämä sulavalinjainen ja erottuva katumaasturi on vankka ja hienostunut. Uudessa 3008 SUV:ssä koet ainutlaatuisen aistinautintojen ja teknologioiden täyttämän maailman! Lämpimästi tervetuloa koeajolle ja keskustelemaan lisää uuden mallin ainutlaatuisista ominaisuuksista autoasiantuntijasi kanssa Joensuuhun.  

Uusi Peugeot 3008

Access BlueHDi 100 alkaen vain:

259 €/kk*

Tai 23 702,25 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous] Uudessa Peugeot 3008 SUV:ssä on korotettu ajoasento ja suurempi maavara, joten siinä on erinomainen tarkka ohjattavuus maantieajossa. Kun pääset kokeilemaan tätä turvallista ja tasaista ohjattavuutta maantiellä, et malttaisi lopettaa ajamista. Uuteen 3008 SUV:hen on saatavilla Euroopassa valikoima polttoainetaloudellisia Euro 6.1 -päästöstandardien mukaisia bensiini- ja dieselmoottoreita." ["post_title"]=> string(37) "Peugeot 3008 SUV nyt ensiesittelyssä" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(32) "peugeot-3008-nyt-ensiesittelyssa" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2017-01-12 12:30:52" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2017-01-12 10:30:52" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(57) "http://www.hartikainen.com/?post_type=deals&p=254173" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(5) "deals" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" }
Päivitetään autolistaa
Autotalo Hartikainen Palveluikoni huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus

Keskity vaivattomaan auton omistamisen aikaan ja solmi huolenpitosopimus, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia autosi huolto- tai korjauskustannuksista.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni merkkihuolto

Merkkihuolto

Hoida autosi huolto sinulle sopivalla tavalla. Valtuutettu merkkihuoltomme palvelee joustavasti sinun ehdoillasi – tee huoltovaraus kätevästi verkossa.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää