Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Autotalo Hartikainen Mitsubishi Paakuva

Mitsubishi


Mitsubishi on hieno esimerkki vahvasta japanilaisosaamisesta ja kaikin puolin äärimmäisen luotettava automerkki. Siksi se on myös meillä Hartikaisella vahvasti ja monipuolisesti edustettuna. Korkean laadun takeeksi kaikille malleille myönnetyt pitkät, 5 vuoden / 100 000 km takuut ovat omiaan tekemään Mitsubishi-kaupoista järkivalinnan. Kattavan valikoiman lisäksi löydät monipuolisesti autoilun kaikki palvelut sinun autotalostasi, kuten merkki- ja kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Sen lisäksi, että teknisesti Mitsubishi on erinomainen ja kestävä ajoneuvo, voimme tarjota merkin ostajalle runsaasti turvaa viiden vuoden maksuttomalla MAP-ajoturvapalvelulla ja halutessasi kattavilla huolenpitosopimuksilla. Miltä kuulostaisi, että kiinteällä kuukausimaksulla kaikki auton huolenpitoon liittyvät toimenpiteet ovat hoidossa, jolloin voit keskittyä siihen olennaiseen eli vaivattomaan autoiluun? Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Mitsubishi-kaupoille sinun autotaloosi!

Tutustu malleihin Mitsubishi.fi >>

Saisimmeko palvella
Mitsubishi-asioissa?

Onko sinulla kysyttävää merkistä, heti valmiina ajoon olevista malleistamme tai kenties jostain muusta Mitsubishin ostamiseen ja omistamiseen liittyvästä aiheesta? Voit kirjoittaa viestin tällä lomakkeella, autoasiantuntijasi palaa pian asiaan. Tai tule käymään vaikka kahvilla!

pakollinen kenttä *

Mitsubishi-myyjäsi sinun autotalossasi

Kuopio

0400 331 155

Iisalmi

0400 330 066

Kajaani

0400 115 111

Päivitetään autolistaa
Autotalo Hartikainen Palveluikoni huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus

Keskity vaivattomaan auton omistamisen aikaan ja solmi huolenpitosopimus, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia autosi huolto- tai korjauskustannuksista.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni merkkihuolto

Merkkihuolto

Hoida autosi huolto sinulle sopivalla tavalla. Valtuutettu merkkihuoltomme palvelee joustavasti sinun ehdoillasi – tee huoltovaraus kätevästi verkossa.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää