Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Autotalo Hartikainen Isuzu Paakuva

Isuzu


Vankka työkone markkinoiden suurimmalla kantavuudella ja vetokyvyllä tekee Isuzusta ammattilaistyökalun, jolla on henkilöauton ominaisuudet. Suorituskyvystään ja kiitettävästä taloudellisuudestaan tunnetun mallivalikoiman lisäksi löydät meiltä autoilun kaikki tarpeelliset palvelut, kuten laadukkaan merkkihuollon, vanhempien mallien kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Isuzun ostajalle turvaa tarjoaa jopa kolmen vuoden / 100 000 km takuu ja ammattitaitoinen merkkihuolto. Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Isuzu-kaupoille sinun autotaloosi!

Tutustu malleihin Isuzu.fi >>

Saisimmeko palvella
Isuzu-asioissa?

Onko sinulla kysyttävää merkistä, heti valmiina ajoon olevista malleistamme tai kenties jostain muusta Isuzun ostamiseen ja omistamiseen liittyvästä aiheesta? Voit kirjoittaa viestin tällä lomakkeella, autoasiantuntijasi palaa pian asiaan. Tai tule käymään vaikka kahvilla!

pakollinen kenttä *

Isuzu-myyjäsi sinun autotalossasi

Kuopio

0400 331 155

Päivitetään autolistaa
Autotalo Hartikainen Palveluikoni merkkihuolto

Merkkihuolto

Hoida autosi huolto sinulle sopivalla tavalla. Valtuutettu merkkihuoltomme palvelee joustavasti sinun ehdoillasi – tee huoltovaraus kätevästi verkossa.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää