Autotalo Hartikainen Facebook Pixel
Autotalo Hartikainen Hyundai Paakuva

Hyundai


Hyundai on kasvanut vajaassa viidessäkymmenessä vuodessa maailman viidenneksi suurimmaksi autovalmistajaksi, mikä näkyy myös meillä Hartikaisella – yhä useampi luottaa palkintojakin saavuttaneeseen Hyundai-mallistoon. Hyundai eurooppalaistuu kovaa vauhtia, ja lähes kaikki meillä myytävistä malleista suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa. Monipuolisen valikoiman lisäksi löydät meiltä kattavasti autoilun kaikki palvelut, kuten laadukkaan merkkihuollon, vanhempien mallien kuntohuollon, lisävarusteet ja varaosat sekä rengaspalvelun ja paljon muuta.

Hyundain ostajalle tarjoamme erinomaista varmuutta: markkinoiden parhaimman takuun, joka on tällä hetkellä kaikkiin myytäviin malleihimme 5 vuotta ilman kilometrirajoituksia. Ota yhteyttä verkossa tai tule keskustelemaan paikan päälle autoasiantuntijasi kanssa eri malleista ja vaihtoehdoistasi. Tervetuloa miellyttäville Hyundai-kaupoille sinun autotaloosi!

Tutustu malleihin Hyundai.fi >>

Saisimmeko palvella
Hyundai-asioissa?

Onko sinulla kysyttävää merkistä, heti valmiina ajoon olevista malleistamme tai kenties jostain muusta Hyundain ostamiseen ja omistamiseen liittyvästä aiheesta? Voit kirjoittaa viestin tällä lomakkeella, autoasiantuntijasi palaa pian asiaan. Tai tule käymään vaikka kahvilla!

pakollinen kenttä *

Hyundai-myyjäsi sinun autotalossasi

Kuopio

0400 331 155

Merkin ajankohtaiset tarjoukset

object(WP_Post)#6219 (24) { ["ID"]=> int(255053) ["post_author"]=> string(1) "4" ["post_date"]=> string(19) "2017-01-13 11:40:17" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2017-01-13 09:40:17" ["post_content"]=> string(889) "

Talvipaketti 199€: Talvirenkaat teräsvantein sekä moottorin- ja sisätilanlämmitin asennettuna!

Testivoittaja, muotoiluvalio, kompakti Hyundai i20 tarjoaa luokkansa parhaat tilat, runsaat varusteet ja tekee töitä puolestasi ja lähes huomaamattasi – myös talvikelissä. Tule ja kokeile Hyundain ainutlaatuinen ajonautinto autotalossasi Kuopiossa! Voit pyytää vaihtotarjouksen myös kätevästi verkossa.  

i20 – Talvipaketilla tammikuussa nyt

i20 5d 1.2 ISG Classic:

189 €/kk*i20_1000px

Tai 15 020 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous]      
 " ["post_title"]=> string(55) "Hyundai i20-mallistoon täydellinen talvipaketti 199€" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(52) "hyundai-i20-mallistoon-taydellinen-talvipaketti-199e" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2017-01-13 11:40:17" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2017-01-13 09:40:17" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(57) "http://www.hartikainen.com/?post_type=deals&p=255053" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(5) "deals" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" }
object(WP_Post)#6218 (24) { ["ID"]=> int(254169) ["post_author"]=> string(1) "6" ["post_date"]=> string(19) "2017-01-10 15:44:39" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2017-01-10 13:44:39" ["post_content"]=> string(7537) "

Tutustu uusiin IONIQ hybrid ja electric -malleihin ja tilaa omasi Hartikaiselta!

Tervetuloa IONIQ-malliston varsinaiseen lanseeraustapahtumaan autotaloosi Kuopioon 20.-21.1.! Tee edelläkävijän päätös ja tilaa omasi jo nyt – ennakkomyynti on käynnissä. Kysy lisää autoasiantuntijaltasi, palvelemme mielellämme. Kaikissa IONIQ-malleissa on sama sulava, ja moderni muotoilu, jolla IONIQ on jo voittanut arvostetun Red Dot -muotoilupalkinnon 2016. IONIQ on hyvän kokoinen perheauto: Hyundain mallistossa IONIQ asettuu i30:n ja i40 väliin. Istuinpaikkoja on viisi. Isosti avautuvan takaluukun ansiosta tavarat on helppo lastata ja kahdessa osassa taittuva takaistuimen selkänoja tuo lisätilaa. Akku on sijoitettu alas takaistuimen alle. Näin on saavutettu alhainen, ajo-ominaisuuksia edistävä painopiste ja säästetty tilaa sekä matkustajille että matkatavaroille. IONIQ-mallistolla on erinomainen viiden vuoden takuu ilman kilometriajoitusta. Korkeajänniteakulle takuu on kahdeksan vuotta tai 200 000 kilometriä, kumpi ensin täyttyy. IONIQin huoltoväli on yksi vuosi tai 15 000 kilometriä, kumpi ensin täyttyy.  
 

Hyundai Ioniq hybrid - Autotalo HartikainenIONIQ hybrid

DCT Comfort nyt alkaen:

299 €/kk*

Tai 27 577,47 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous]   IONIQ hybridissä on kaikki, mitä odotat tavalliseltakin autolta. Ja lisäksi kaikki sähköllä ajamisen edulliset ympäristö- ja talousvaikutukset. Autossa on sekä polttomoottori että sähkömoottori. Kahdesta moottorista huolimatta ajaminen on yhtä helppoa kuin perinteisellä autolla. Moottorit toimivat saumattomasti ja automaattisesti yhdessä tai erikseen tilanteen ja energian tarpeen mukaan. Mittaristo kertoo, kumpi moottori tuottaa voimaa. Uusi, tehokas hybridiautoon kehitetty 1,6 litran suorasuihkutus-bensiinimoottori ja kestomagnetoidu sähkömoottori tuottavat yhdessä tehokasta suorituskykyä, mutta pienempää kulutusta ja matalampia päästöjä. Sähkömoottorin vääntö on käytössä heti startatessa. Sähkömoottorille tehoa tuottaa 1,56 kWh:n litium-ioni-polymeeri-akusto, joka latautuu ajettaessa, ja erityisen tehokkaasti jarrutettaessa. Pelkän sähkömoottorin voimin IONIQ hybrid voi ylläpitää jopa 120km/h nopeuden.    
 

Hyundai Ioniq electric - Autotalo HartikainenIONIQ electric -sähköauto

Electric Comfort nyt alkaen:

389 €/kk**

Tai 36 990 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous]   IONIQ electric -sähköauton moottorin voimakasvääntöinen suorituskyky saa voimansa tehokkaasta 28 kWh:n litium-ioni-polymeeri-akusta, mikä tarkoittaa 250 kilometrin CO2-päästötöntä ajomatkaa yhdellä latauksella. Takana vasemmalla, kätevästi yhden kannen alla ovat molemmat latauspiskokkeet, Type 2 -pistoke ja CCS-pikalatauspistoke. IONIQ electric yhdistää kompaktin, kevyen ja uudelleen ladattavan litium-ioni-polymeeriakun, suorituskykyisen sähkömoottorin ja korkean hyötysuhteen alennusvaihteen. Integroitu järjestelmä lämmittää korkeajänniteakun, jotta latausteho ja toimintasäde ovat parhaat mahdolliset myös matalissa lämpötiloissa. Vauhdin hidastuessa esimerkiksi jarrutettaessa tai alamäessa sähkömoottori toimii generaattorina ja muuttaa liikeenergian sähköenergiaksi ja säilöö sen akkuun. Ohjauspyörässä olevien katkaisinten avulla energian talteenottoa voi säätää. IONIQ electricissä on tilapäiskäyttöön tarkoitettu latausliitin, jonka voi yhdistää standardipistokkeeseen kotona tai julkisella latausasemalla. Latausaika on noin 12 tuntia. IONIQ electric sopii ladattavaksi kaikilla julkisilla AC-latausasemilla. Nopein tapa ladata IONIQ electric on käyttää pikalatausta. 50 kW:n tehoisella latausasemalla lataukseen kuluu 30 minuuttia, 100 kW:n tehoisella 23 minuuttia.  
 

Hyundai Ioniq - Autotalo HartikainenEkologinen

Hyundain IONIQ-malliston tärkeä ominaisuus on myös kierrätys- ja ekologisesti kestävien materiaalien innovatiivinen käyttö. Esimerkiksi sisäovien verhoiluun on yhdistetty hienoksi jauhettua puuta ja vulkaanista kiveä. Sokeriruo’osta jalostettuja raakamateriaaleja on lisätty kattoverhoiluun ja mattoihin, auton maalipinnoissa on käytetty soijaöljystä uutettuja ainesosia.

Turvallinen

IONIQ on saanut Euro NCAPin testissä täydet viisi tähteä ja on luokkansa turvallisimpia autoja. Euro NCAP on nimennyt tänä vuonna kolme autoa, jotka ovat kolariturvallisuuden osalta parempia kuin muut. Pienten perheautojen luokan voittajana IONIQ on yksi niistä. Korin turvaominaisuuksia täydentävät monipuoliset ajonhallinta- ja turvajärjestelmät. IONIQissa on mm. aktiivinen vakionopeuden säädin, kuolleen kulman ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä sekä peruutuskamera. Törmäyksen varalta matkustamoa suojaa seitsemän turvatyynyä.      
 

Hyundai Ioniq - Autotalo HartikainenInnovatiivinen

IONIQin ulkomuotoilun elementit yhdistyvät sisätiloissa puhtaaksi, urheilulliseksi tyyliksi. Vaikutelma on sekä futuristinen että kutsuva. Pehmeän elegantti värimaailma tuo autoon lämpimän tunnelman, jota tehostevärit piristävät. Matkustusmukavuutta edistävät mm. takaistuimen lämmitettävät reunapaikat, Infinity Sound System -äänentoistojärjestelmä ja kahdeksan kaiutinta sekä automaattinen ilmastointi, joka voidaan säätää asentoon ”vain kuljettajalle”. Myös yhteys ulkomaailmaan säilyy ajomatkan aikana. IONIQ tarjoaa auton ja mobiililaitteiden yhdistettävyyteen uudenlaisia käyttökokemuksia. Autossa on Bluetooth-matkapuhelinvalmius, Android Auto, Apple CarPlay sekä langaton älypuhelimen lataustoiminta (Qi). Sähköinen viestintä on keskitetty keskikonsolin selkeälle 8-tuumaiselle näytölle. IONIQin navigointijärjestelmään kuuluu seitsemän vuoden maksuttomat Live-palvelut, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa mm. säästä, liikennetilanteesta. Hyundain MapCareTM taas tarjoaa maksuttomat karttapäivitykset merkkihuollossa tehtyjen määräaikaishuoltojen yhteydessä.    
           " ["post_title"]=> string(59) "Huominen on täällä: IONIQ-mallisto nyt ennakkomyynnissä" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(45) "huominen-on-taalla-ioniq-nyt-ennakkomyynnissa" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2017-01-12 12:26:59" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2017-01-12 10:26:59" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(57) "http://www.hartikainen.com/?post_type=deals&p=254169" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(5) "deals" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" }
object(WP_Post)#6217 (24) { ["ID"]=> int(252077) ["post_author"]=> string(1) "6" ["post_date"]=> string(19) "2017-01-05 16:48:36" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2017-01-05 14:48:36" ["post_content"]=> string(2330) "

Hyödy Hyundai-kaupoilla nyt rahanarvoisista eduista!

Koe palkittu ja arvostettu Hyundain i30-mallisto! Juuri nyt hankit omasi ainutlaatuisen edullisesti, voit tutustua kaikkiin ajankohtaisiin etuihisi tällä sivulla! Hyundain erinomainen takuu tuo turvaa autoilijalle: viisi vuotta ilman kilometrirajaa, mikä sisältää myös viiden vuoden tieturvan ja kuntotarkastukset määräaikaishuoltojen välillä. Tervetuloa toteamaan Hyundain ainutlaatuinen ajonautinto koeajolla autotalossasi Kuopiossa! Voit pyytää vaihtotarjouksen kätevästi verkossa.  

Hyundai i30 Wagon - Autotalo Hartikaineni30 Classic – katso kuinka edullisesti!

1.4 6MT ISG 5d alkaen vain:

169 €/kk*

Tai 16 990 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous] Hyundai i30 sai Auto Bildin 100 000 km testissä kaikkien aikojen parhaat pisteet. Se keräsi kehuja luotettavuudestaan ja testaajien oli vaikea löytää autosta huonoa sanottavaa. Lue arvosteluja: Tuulilasi.fi 08.08.2016: Farmarimallinen Hyundai i30 on Auto Bildin 100 000 kilometrin kestotestin kaikkien aikojen luotettavin auto ilman yhtäkään vikaa koko testin ajan. Hs.fi 10.08.2016: Hyundain farmari sai saksalaislehden kestotestissä kaikkien aikojen parhaat pisteet: ”Vähän kuin nykyajan Corolla”.    
 

i30 Classic Wagon – katso kuinka edullisesti!

1.4 6MT ISG Classic Wagon alkaen vain:

179 €/kk**

Tai 17 990 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous]
 
 

i30 Comfort ja Trend -malleihin täydellinen talvipaketti 0 €

Etusi on nyt jopa 2 300 €. Talvipaketti sisältää talvirenkaat sekä moottorin- ja sisätilanlämmittimen valmiiksi asennettuina. Esimerkiksi 1.6 6MT ISG Comfort alkaen vain:

249 €/kk***

Tai 22 790 € (+ toimituskulut 600 €) [pyyda_vaihtotarjous]" ["post_title"]=> string(56) "Palkittu Hyundain i30-mallisto nyt erittäin edullisesti" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(55) "palkittu-hyundain-i30-mallisto-nyt-erittain-edullisesti" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2017-01-05 17:04:23" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2017-01-05 15:04:23" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(57) "http://www.hartikainen.com/?post_type=deals&p=252077" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(5) "deals" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" }
Päivitetään autolistaa
Autotalo Hartikainen Palveluikoni merkkihuolto

Merkkihuolto

Hoida autosi huolto sinulle sopivalla tavalla. Valtuutettu merkkihuoltomme palvelee joustavasti sinun ehdoillasi – tee huoltovaraus kätevästi verkossa.

Lue lisää
Autotalo Hartikainen Palveluikoni Varaosat

Varaosat ja lisävarusteet

Tiesitkö että sinulla on lähes rajattomat mahdollisuudet varustella autoasi? Löydä valikoimastamme edustamiemme merkkien alkuperäiset varaosat, lisävarusteet ja renkaat. Me autamme.

Lue lisää