Autotalo Hartikainen Facebook Pixel

Tietosuoja

E. Hartikainen Oy on sitoutunut suojaamaan yksityisyyttäsi ja haluamme aktiivisesti tiedottaa henkilötietojen suojaamisessa noudattamistamme periaatteista. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme Suomen lakeja ja asetuksia yksityisyyden suojasta.

Henkilötietolain (523/99) 10§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterin pitäjä
E. Hartikainen Oy
Pamilonkatu 31
80130 Joensuu

Rekisterin nimi
E. Hartikainen Oy, Asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Autokaupan, huollon tai muun E. Hartikainen Oy:n tuotteen, palvelun tai muun palautteen kautta ilmoittamasi tiedot talletetaan rekisterin pitäjän ylläpitämään E. Hartikainen Oy:n asiakasrekisteriin. Rekisteriin talletetaan ilmoittamasi tiedot, joita käytetään ainoastaan asiakaspalvelutilanteessa ko asian käsittelemiseen ja toimintamme parantamiseen. Antamiasi tietoja luovutetaan autokaupan päämiehen käyttöön liittyen autosi kauppaan, huoltoon ja ylläpitoon tai asiakastyytyväisyyteen.

Rekisterin sisältämät tiedot
E. Hartikainen Oy:n asiakasrekisteriin talletetaan ainoastaan tarpeelliset tiedot asiakkuudestasi.

Rekisterin suojaus
Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi tietyt, ennalta määritellyt henkilöt.

Tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

E. Hartikainen Oy
Asiakasrekisteri, Pamilonkatu 31
80130 Joensuu

Evästeet:

E. Hartikainen Oy käyttää evästeitä internet-sivuillamme vierailevien käyttäjien tunnistamiseen, ja siten optimoidakseen internet-sivujen ulkoasun. Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen
kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeet helpottavat navigointia internet-sivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Evästeet auttavat meitä myös internet-sivujemme kiinnostavimpien alueiden tunnistamisessa. Evästeiden avulla voimme sovittaa internet-sivujemme sisällön tarkemmin tarpeisiisi ja siten parantaa palveluitamme. Käyttäessämme evästeitä sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Henkilötiedot voidaan tallentaa evästyksiin vain silloin,
kun olet hyväksynyt tallentamisen, esim. helpottamaan suojattua online-kirjautumista, jolloin Sinun ei tarvitse syöttää käyttäjätunnusta ja salasanaa uudelleen.

Luonnollisesti voit vierailla internet-sivuillamme myös ilman evästeitä. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit estää evästeiden tallentumisen kovalevyllesi valitsemalla selaimesi asetuksista kohdan ”älä hyväksy evästeitä”. Tarkemmat ohjeet löytyvät internet-selaimesi valmistajan ohjeesta. Voit myös milloin tahansa poistaa tietokoneesi
kovalevylle jo aiemmin tallentuneet evästeet. Evästeiden hyväksymättä jättäminen saattaa olla este joidenkin tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.